Invigningsfest, Musikskolan

Hej!
Med anledning av att Musikskolan fräschat upp sina personalutrymmen och gjort supersnyggt, så hade de igår en invigningsfest för sina anställda. Det var middag, vin och aktiviteter. Alla danslärarna som jobbar nu var där ( jag vikarierar för Anastassia och fick veta igår att det gäller hela terminen ut! :D Grattis till mig. Synd bara att det inte är fler timmar i veckan...)
Vi åt supergod mat från food. Dessutom så hade alla fått var sin bild i sin påse (fick en påse i en fiskdamm i början av kvällen) som symboliserade en uppgift.

Första gruppen (Karolina) hade fått bild på glas och ansvarade för bålen. Mycket gott!


Jag fick en bild på en högtalare + ett ord (uppfräschat) och hamnade i gruppen som skulle hålla i välkomsttalet. Det blev Gunilla som talade och vi andra var hennes stöttande kör som instämde med ett högljutt "jajjamen!" varje gång hon tog en liten paus.

Jessica hamnade i en grupp m trumpeter och fick blåsa en välkomstfanfar! Högst imponerande! :Dimage367
(hela gruppen spelade... men jag tjuvtog en bild innan o självklart hann jessica posa! )

Sen var det dags för middagen. Här är mitt bordssällskap:
   
Veronica, Jessica, Bengt? o Karolina. Togs ingen bild på mig o Ingrid, men vi satt också där. :)

Efter maten så lekte vi en lek. Den var rolig. Vi fick varsitt kort ur en kortlek, sen ropade Helena upp "klöver", "hjärter".. osv och när ens egen färg ropades upp skulla man flytta ett steg åt höger (förvirrande för vissa). Detta innebar att man hamnade i knät på varandra. Vissa blev typ 5-7 st på varandra. Kanske inte låter så roligt här, men det var ju definitivt en isbrytare (om nu det behövdes?).

Sen när det var färdiglekt så fick Veronicas grupp sno ihop några tårtor och vi intog efterrätt i personalrummet. Väldigt trevligt. Sen just när vi tänkt avvika så blev det dags för introtävling! :D Skoj, men nu vet ju alla musiklärarna att jag inte kan sjunga! Haha...
  

Sent om sider så traskade iaf danslärarna ner på stan för att ta en drink bara vi fyra o hinna sitta o prata en stund. Gick på Calles, där bartendern glatt serverade oss sexor, och slog oss ner vid ett bord. Just när vi börjar komma igång m prat o skvaller så börjar lamporna tändas! Va? Är det sant? Stänger de redan? Och det gjorde dom.. ojoj! Bara att svepa drinken o pallra sig därifrån. Vi gick hem till Jessica o satt där o surrade ett tag. Kände att drinken tog där på slutet... ojoj! Snurrade i huvudet när man väl kom hem.
Men det var en mycket trevlig kväll.

Ikväll blir det middag i Hjoggböle hemma hos Vickan. Jag o Jessica ska dit. Åsa har tyvärr feber o Anna hade ingen barnvakt. Men jag hoppas att vi snart ska lyckas träffas alla fem samtidigt!

Ha så skoj!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Saknade dig på träningen igår.. :(
Verkar som en riktigt lyckad kväll igår iaf,
hoppas du hade de trevligt :D
syns på måndag?
Kram Malin

2007-09-23 @ 10:40:41

Lämna en kommentar till mig här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Alla kommentarer är välkomna. Vad tyckte du om mitt inlägg?:

Trackback