nojig

Hej!

Idag har jag jobbat och gymat.
Jag har ätit värktabletter för det gör fortfarande ont i munnen. Jag är också lite rädd för att äta för jag tror att det ska trilla in massa mat i hålet i munnen och göra att allt bara blir infekterat och ännu ondare och äckligare! :S

Men...
jag tror det är på väg att bli bättre! :)
Där tanden är borta gör det inte ont, det gör fortfarande ont där jag hade ont innan jag for till tandläkaren. Men jag tror att det har blivit lite bättre. För nu har jag inte tagit några alvedon på 6 timmar och jag håller inte på att dö. Men innan jag ska sova så blir det att ta alvedon så jag får sova i lugn o ro.

Ikväll har jag och Matte sett
The Curious Case of Benjamin Button .
Den var lite lång, men ändå fängslande på nåt vis. Jag tyckte speciellt om den mot slutet. Lite speciell. Men jag gillade den. Men som sagt, den hade kunnat vara lite kortare ;)



Imorgon ska jag på barnteater med Sandra och Anja. Najs!

Kommentarer
Postat av: Maya

tur att man har nåt snyggt att se på under all den långa tiden då. ;)



hoppas det blir bättre där du har ont så dom slipper rycka fler tänder. Om dom ändå måste det kan du låta mig göra jobbet, jag gör det gratis! :p

Postat av: Ida

Hahah jaa, så det kan gå när vissa snor andras namn.

Angående färger osv i bloggen så är jag inte så kräsen men jag gillar ju turkost. Jag vill ha det rätt enkelt och stilrent. Inga drinkar, de är jag less på :P Egentligen behövs ingen bild på mig heller i headern, kan ju ha en liten bara där man kan ha profilbild, men jaa jag vet inte. Spelar typ ingen roll bara det blir något annat än det jag har. Jag gillar den men man lessnar ju :)



Din blogg blev jättefin!

Kramar

2009-04-18 @ 00:26:33
URL: http://idmi.blogg.se/
Postat av: Mammie

Snyggt jobbat! Bloggen är jättefin! Kram

2009-04-18 @ 07:48:16

Lämna en kommentar till mig här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Alla kommentarer är välkomna. Vad tyckte du om mitt inlägg?:

Trackback