Kackerlacka

Oh my god!

Skulle just sätta mig ner och fika när jag ser en JÄTTESTOR KACKERLACKA!

Den är jätteäcklig och snabb och överallt. Den klättar på väggar och skåp och rusar längs golvet... jag tror den småflyger fram. Jag blir lite rädd och svettig. Usch!

Just just nu så vet jag inte riktigt vart den är så jag vågar inte gå ut...

Men så fort jag har sett att den inte är precis vid dörren så ska jag skynda mig till Key-Food och köpa Radar-spray och döda den med. Usch och huvva!


Alltså.. vi hade ju kackorlackor sist jag bodde i Brooklyn också. Men dom var oftast små, flög inte, gömde sig i mörkret och höll sig enbart till köket (nån enstaka på toan). Men den här springer ju omkring som en vettvilling i hela lägenheten.

Aaah...
Vart kommer den ifrån? Utifrån uteplatsen? Utifrån badrumsfönstret som jag öppnat? Från en spricka i golvet? Från dörren?

Och vad vill den mig?
Jag har ju varit jättenoga med att diska undan disk efter mig och inte lämna massa mat framme. Betyder det här att jag inte alls kan ha mat i lägenheten? Inte ens på hyllorna?

Dubbel-trippel-Usch-och-Blä!

Nu är det jag som går ut med soporna, hastar till Key-food (som har öppet till 00.00 som tur är) och köper spray och dödar kackerlackan. För annars kommer inte jag att få nån sovro i natt.

Äckliga ljud gör den också. Blä!

Kommentarer

Lämna en kommentar till mig här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Alla kommentarer är välkomna. Vad tyckte du om mitt inlägg?:

Trackback