Panscho-onsdaG

Hej!

Idag har jag börjat sent och jobbat sent.
Jag var så trött efter min långdag igår där jag körde slut på alla krafter.

Jag trodde att byggosarna var helt klara, men imorse vaknade jag av att det plingade på dörren. Oh no! Inte var jag beredd på det. Och inte sov jag i pyamas heller. Som tur är så plingar dom två ggr innan dom kliver in genom dörren. Så precis när jag lyckats slita på mig kläder och kliver ut genom sovrumsdörren så kliver byggkillen in genom ytterdörren. Han blev nog förvånad över att nästan krocka med mig efter att ha plingat två ggr utan svar.

Sen åt jag gröt medans han spikade träpanel ute på balkongen. Det kändes lite konstigt. Men nu är allt klart och det ser fint ut.

Varför panscho-onsdag?
Jo, idag har jag och Matte skaffat lite schyssta pensionärsmöbler till lägenheten. Vi har (äntligen!) slängt ut den röda, trasiga, smutsiga soffan och på plats i rummet står nu några härliga sammetssoffor i stället. Najs! I annonsen stod det senapsgula, men jag kallar dom med bestämdhet för guld! Hihi. Det tycks som att alla som är äldre än oss tycker att det är bättre än vad vi hade innan men ändå ett tveksamt val. Själva är vi nog ändå rätt nöjda. Jag tycker det känns som att vi har en stor myshörna i sammet i vardagsrummet. Och det är en klar förbättring!

Framöver väntas pensionärsfest! :D

Ha det gött!
Pia

En favorit från New York. Staten Island Ferry.

Kommentarer
Postat av: Ina

Ja det är spännande att se hur det går för dem. Jag tror inte att korta tjejer som oss någonsin kommer att på riktigt slå i High Fashion, däremot fotomodellsjobb hade jag själv inga problem att få. Jag jobbade heltid i tre år!

Postat av: Maya

Lite guld i tillvaron kan väl inte skada

2009-09-25 @ 23:08:09
URL: http://mayan.blogg.se/

Lämna en kommentar till mig här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Alla kommentarer är välkomna. Vad tyckte du om mitt inlägg?:

Trackback