picnic

Hej!
Idag har jag o Mattais haft picnic nere vid älven, på Rovön.
Det var soligt o fint ute o jättebra väder för picnic. Blåste rätt kraftigt, men vi hittade lä där nere på gräset.
Åt våran lunch på en filt i det gröna. Verkligen superhärligt!
Speciellt som vi inte har hunnit träffas så mkt på senaste tiden. Jag har ju haft fullt upp m dansen o han med garaget. Så det var mysigt m lite tid för oss själva en stund.

Har på senaste tiden varit lite bättre på att uppdatera den engelska... om ni vill se lite fler bilder från föreställningen kan ni gå dit o kolla: http://piabur.blogspot.com

Kramisar!

    image43

Premiär!

Idag hade vi premiär på Drömmar - skellefteå dans o balettförenings vårföreställning.

Det gick riktigt bra för alla. Jag är särskilt stolt över mina egna grupper. De var så himla duktiga idag! :D
Allihop! Fint var det. :)

Det känns som att kvaliteten på danserna är mycket bra i år. De flesta håller mkt bra standard. Härligt jobbat av alla danslärarinnor! ;)

Och efteråt fick vi blommor. Inte fy skam det heller!

image40

Genrep

Hej!
Nu är genrepen över. Vi hade ett igår o ett idag. Det har fakiskt gått riktigt bra. Skönt!
Föreställningarna blir inte så långa. Men ganska lagom tror jag.
Mina tjejer har varit jätteduktiga. Är så stolt! Vet ju också att det kommer att gå ännu bättre när det väl är föreställning.
Själv är jag helt slut efter alla förberedelser o all nervositet! :P

Kom o se föreställiningen!
Fredag 18.30 o lördag 14.00
Lördag 18.00 o söndag 14.00

Kostar 50 kr. Jag har nog en biljett över...

  l

Tidig kväll

Igår var jag så trött så trött. Jessica o Emma tyckte att jag skulle komma till Jessica när jag hade kommit hem från Umeå, men jag orkade inte! Orkade inte ens koka te åt mig själv. Låg bara i soffan o titade på tv. Orkade inte riktigt ta mig till sängen heller. Blev övertrött på nåt sätt tror jag. Gick iaf o la mig vid halvtolv. Skönt att få sova ordentligt!

Idag är det först graderingsträning som gäller... ojoj! Verkligen dags att börja träna o plugga inför det!
sen är det scenrep på Nordanå. Ska ha fyra grupper där ikväll! Kommer att va där från halvfyra till halvtio. Bäst att ha med sig mkt mat o energi! Ännu en sak som behöver en utvilad Pia.

image34

Umeå

Hej hej hallå!
Idag har jag hållit i en flamenco workshop för en hel bunt ungdomar... hehe... det skulle vara tolv. Sen kom det bara sju st, fast sen kom det fler + att break killen försovit sig och då kom även hans elever på min workshop.
Så ett tag var vi riktigt många!
Det var kul och spännande att möta lite ungdomar från andra delar av sverige. de första som kom var från göteborg och täby. sen vet jag inte...
Hade bara sovit ca fyra dåliga timmar inatt så jag var hyffsat trött o sliten, men det gick ändå bra.

Sen var det bara att fara hem o packa för att åka till Umeå.
Körde dit i världens oväder. Såg knappt ut genom rutan för allt regn.
När vi väl tagit oss till Umeå så åkte vi ut till Umeådalen och konstskolan som maya går på. Hon hade nämligen vernissage idag. Hon visade sina två mosaikporträtt 'sisters' och sitt fjärilsrum.

image33

Skulle egentligen fara på deras fest ikväll också. Men det blev inte :(
Förlåt Maya! Jag är bara så himla trött o slut. Håller på att bli förkyld så det kanske har med det att göra att jag är så trött? Sen vågar jag inte riskera att vara bakis imorgon för först är det graderingsträning och sen är det fyra grupper i rad på scenen!! Det kommer att bli en lång och intensiv dag som jag kommer att behöva alla krafter jag kan få till.

Men Maya, du vet att jag vill komma o festa m dig i Umeå nån annan gång! Vi får ta o boka in nån helg i början av juni ;)

Puss o kram, Pia

Decisions ;)

Tjenare Hallå!
Jag har just bestutat mig för att börja skriva på svenska på den här bloggen.
Anledningen till att jag tidigare har skrivit på engelska är för att min vän Mary, i USA, ska kunna följa med lite i vad som händer här hos mig. Men den engelska bloggningen kommer jag hädanefter att sköta från
http://piabur.blogspot.com . En annan blogg som jag just testat. Den verkar nästan lite roligare än den här, men ska jag ha två så är det ju mer logiskt att ha den engelska på en engelsk sajt.
Jag hoppas också att det här hoppet till svenska gör att jag kommer att skriva oftare. Det är ju ändå på något vis enklare att skriva på svenska...

Maya, för din skull har jag nu också ändrat så att rubrikerna är på engelska... hehe... det vore väl nästan lite väl mycket begärt att bara använda sig av ett språk? :O

Ikväll så har jag o Jessica gjort ett dansjobb. Vi dansade på något som kallas Livet är en fest. Vi hade ingen aning om vad det riktigt var för något... så vi vart lite överraskade när vi kom till Expolaris och det visade sig att vi skulle dansa för 600 ungdomar! Inte lite! Vi är ju vana lite mer intima uppdrag, där 40 st i publiken räknas som mycket.
Ikväll hade de dessutom byggt upp en scen och det var strålkastare o allt! ojoj! Det var vi verkligen inte förbereda på. Men det var så himla roligt! Publiken var asbra!
De klappade med i musiken o hurrade o verkligen uppskattade att vi dansade för dom. Så vi är båda jätteglada o nöjda över kvällen. Och inte blev det sämre av att Norran var där o fotade...
Vi bara måste komma med på bild imorgon! :D

image32

Jo, just det ja... jag har även gjort några andra beslut. Jag har bestämt mig för att stanna kvar här till hösten. Ska försöka försörja mig främst på dansjobb. Dels som danslärare, men hoppas även på att få uppträda och underhålla lite mer. :) Sen får ni se vad som händer efter jul! ;)

Ha de bra!
kram, Pia

Once again... my sister wants me to update!

I think I'm not the best blogger in the world... hehe, seems like I have some trouble updating my site.

So, what's new?
There's been a lot of parties lately. Two weeks ago we had our 9th grade reunion. It was real fun!
It's crazy seeing all these people you haven't seen in ten years!
But it was also a lot of fun. :)

     


 

image16

  


Some of my old class mates ;) The big picture is Mattias and I, for those of you that don't know...

Erika came home from Gothenburg to go to rhe reunion. So Monday we drove down to Umeå to visit Frida and Lourens. Me, Sandra, Erika and little Anja. We had a real good time. Frida made a broccoli pie for lunch, then we went for a walk and ended up in a playground :D So that Anja could play.. yeah right! Guess who ended up trying all the fun stuff? :D We had a great day and i'm really glad I went.

      

image25

image26

    

image31

Anja - the sweetest little girl ever! :)

That's it for tonight I think... I'm tired. Gonna try to update more soon, though!
Love, Pia