Hårfärg

Idag har jag lyxat till det på riktigt. Jag har sling/tonat hos frissan. Ojojoj... lite dyrare än att göra hemma, men förnodligen snyggare också! :D

Här kommer några bilder ur olika vinklar o vrår...


       

AUDITION!

Idag har jag o Jessica hållit i en audition till sommarteatern. Det var superkul! Verklige jätte-jätteroligt! Det är ju inte utan att man är lite stolt över sig själv heller. Vi var ju superfröknar, båda två! :)
Och eleverna var också jätteduktiga. Blev svårt att välja ut the final eight... Men efter en dryg timmas överläggning så var även detta gjort.

Så här såg upplägget ut:
1) Uppvärmningsövning (Jessica)
2) Rygg- och pliéövning (Pia)
3) Fotövning m swing/golvdel (J)
4) Stretch (P)
5) Improvisation (J)
6) Diagonal m flöde (P)
7) Hoppdiagonal (J)
8) Danskombination (P+J)

Norran var där och det ska bli ett reportage på fredag. Superkul!
Alltid ett plus när det är med dans i tidningen. Ni får hålla utkik efter mig, Jessica eller barn som dansar. Självkalrt hoppas jag ju på att det är jag som är med på bild... hehe... men allt är ju bra!

Var iaf en toppenkväll. Vi kände oss grymt bra! Hehe (om inte detta redan framgått)

Jag har även hunnit boka upp mig som barnvakt till Moa på påsklovet. Tjohooo! Det ser jag fram emot. Det blir ju verkligen att testa på hur det är med en bäbis. Inte bara hålla i henne när hon är glad o snäll. Utan det blir en heldag då! Spännande! Men jag ska testa nån timme innan dess också. Och så måste jag så klart hälsa på där snart!

Har även varit på rehab idag. Det kändes bättre den här gången. Fick lära mig tre nya övningar, så nu har jag totalt 7 st på mitt program. På fredag får jag lära mig dom sista tre och då är det fullt på papperet! Har ju iaf en morot som jag tänker på när jag är där o kör övningar (faktiskt inte det roligaste man gör). Men vilken morot sen!
SNART ska jag berätta om vad det är. Men först vill jag veta att det verkligen, verkligen blir av!!

Nu är det dags att sova.

Puss o kram!
Pia


image667


Wiiiiiiiiiiiie!

Jag blir så glad att jag blir alldeles pirrig i kroppen!

Nu är det bara att se till att det här verkligen blir av!!!

Rehab, here I come! (med förnyade krafter)

image666

Tjaaaaa....

Det finns väl egentligen inte mycket att säga om den här dan. Har haft en otroligt dålig dag idag då jag helst bara hade stängt in mig i lägenheten och inte pratat med nån! Usch, ville bara vara för mig själv ett tag!
Tror stressen börjar ta kol på mig. Men snart så... kanske... det blir bättre? :)

Har iaf fått ett glatt besked idag:
Idrottsmedicin i Umeå torsdag 13 mars!
Så det tog ju inte sååå lång tid ändå. Ska bli väldigt intressant att höra vad dom har att säga.

Jo, just det ja.. började på rehaben idag också. Inte positivt! Fick flera ggr känslan av att han trodde jag var lat alternativt dum i huvudet, och jag tror faktiskt att han missförstod kanske 50% av allt jag sa. Lägg till det på att inte vilja prata med någon, och det blir inte bra!
Jag hoppas iaf att det blir bättre på onsdag då det är dags för nästa pass.

Ha det gott!
image665


Söndag

Ikväll har mina elever dansat på Rotary Konserten. De var superduktiga o det hade väl egentligen inte kunnat gå bättre? Håll utkik i Norran imorgon. Jag är rätt säker på att de fotade iaf första dansen. Tyvärr verkade de dock ha gått därifrån i pausen. Men vi får hoppas på lite dans i tidningen imorgon!

Nu ska jag SOOOVA!!
(Imorgon blir det Boliden, rehab, undervisning och auditionplanering samt kanske några timmar på kansliet. Bäst att sova så man är pigg och orkar! :) )

Godnattkramar, Pia

Lördagen

Igår var det lördag. Jag vaknade o var grinig för att jag var tvungen att städa på min lediga dag. Men har man inte hunnit tidigare under veckan så är det bara att bita i det sura äpplet.

Jessica kom hit vid kl sex och vi lagade supergod mat. Jasmineris och en kycklingwok som smakade starkt men väldigt gott. Till det dracks det sangria och pratades. Det var inte riktigt samma toppstämning som förra fredagen, men det var väldigt trevligt.

När vi ätit, duschat, sminkat oss och valt kläder så bar det av ner på stan en sväng. Först på Calles och sen på Station. Tyvärr var bara nedervåningen öppet på statt och det var ingen höjdarkväll. Ganska kass musik och trångt så man inte såg om man kände någon... Blev rätt tidig hemgång. Nästa helg öppnar övervåningen igen och då ska vi dit o dansa loss! :D

image664

Ikväll så ska mina elever dansa på Anderstorp på Rotary konserten. Det ska bli kul! Blir lite sugen själv också... som vanligt. Måste styra upp lite mer dansjobb åt mig själv. Hehe.. blir ju avis när det alltid är eleverna som får den stora äran att dansa. :P

Vi ses!
/Pia

En vecka sen sist

Ja, nu har jag varit riktigt dålig på att blogga. Men jag har faktiskt inte orkat. Efter en dag med både kansli- och dansjobb så har jag kommit hem död om kvällarna och bara velat sova. Nu har jag sovit ut till elva idag på min lediga dag och jag tänkte göra ett kort inlägg.

Har förutom jobb hunnit med två korta svängar till Byske. En gång för att uppvakta lilla Anja, som inte är så liten längre, på två-årsdagen. Grattis! Hon fick teaterbiljetter till Maskresan samt ett pussel. Jag hoppas teatern är bra, pusslet verkade iaf roligt. Det är lite svårt för henne än, men hon tyckte det var kul att bygga med hjälp. Jag tycker att hon verkar vara en mycket lovande pusselbyggare.

image659

   

Andra svängen till Byske var igårkväll när jag skulle hämta min fulla pojkvän som "fiskat" sen mitt på dan. Han låg ute i bilen o sov medans jag var upp en sväng hos Frida o Lourens. Fick sitta å hålla Konrad en stund. Sååå mysigt! Sen innan jag for så han Emma o Ronny komma med sin lilla nya bäbis också. Han var jättesöt! Blont hår o Emmas näsa. Och vi tror att det är Ronnys mun. Ganska stor mun hade han. Men han låg nerbäddad hela tiden så jag har inte sett honom så mycket. Måste träffa dom en längre stund snart! (hur nu det ska hinnas med)

Var även hos sjukgymnasten igår. Jag var jättepeppad på att börja min rehab-träning. Men tydligen så skulle vi bara prata igår. Så rehaben startar till veckan: mån, ons, fre!!  Det blir nog bra. Men det blir ett pussel m alla timmar som ska jobbas.

Har iaf tänkt försöka vara ledig från kansliet på onsdagar. Jag kan behöva några lediga timmar någonstans.

Igår började jag o Jessica planera övningar till AUDITION till Hemsöborna (sommarteatern). Det ska bli riktigt spännande att för första gången hålla i en sån. Kul kul! :)

Nu ska jag äta amerikanska pannkakor m lönnsirap o jordgubbar. Mums!

Ha de! ;)

Lördagkväll

Hej!

Idag har varit en riktigt slappardag för mig. Måste ju använda min enda lediga dag till vila :D
Har suttit vid datorn, segat i soffan, handlat på Maxi, ätit riktigt god middag m Matte o snart ska vi se en film m Maya.

Nu ska vi se filmen. Klistrar in nåt jag skrev tidigare idag:

Superbra/superdåligt

Jag är verkligen på bra humör nu. Känner mig bubblande glad och njuter av det :)
Jag tror det kommer från ett beslut jag fattat. Något jag ser fram emot massor! Vågar inte riktigt säga vad det är än. Känns som att så fort jag börjar sprida det så kommer det inte att bli av. Men det SKA bli av! Herregud, jag o Jessica skålade ju i sangria på det! :D
Vi hade en helt otroligt trevlig kväll igår. Så mycket som det fnissades o skrattades igår var det länge sen det gjordes! Vi drack iofs upp 1.5 l sangria på 1.5 timme också. Hehe. Men det var en superkväll! Var ner en sväng på Calles också och det var också riktigt trevligt. Fortfarande uppfylld av gårdagens glädje. I love it!


Sen kommer vi då till det superdåliga. Det är att jag nu vet vad som hänt med mitt knä. Främre korsbandet är av och jag har en spricka i menisken. Känns ju inte alls så kul. Det blir väl operation vilket känns jobbigt pga två anledningar, eller kanske t o m tre...

1) Jag är rädd för att göra en operation. Jag gillar inte alls sjukhus o tycker det har varit nog jobbigt när läkaren har dragit o slitit i mitt ben + när jag gjorde magnetröntgen! Finns massor m saker som är jobbigt med operation. Måste jag sövas? Läskigt! Måste jag vara vaken när de opererar så att jag hör konstiga läskiga ljud o kanske ser blod osv? Superläskigt! Kommer det är göra jätteont efteråt? Kommer det att bli massa fula ärr?

2) Sex månaders rehab. Hur jobbigt kommer inte det att bli? Måste jag vara sjukskriven lika länge (från dansen alltså)?

3) För att knät ändå blivit mycket bättre nu. Efter ca tre månader med ständig värk då jag vaknat på natten av att jag har ont och då jag inte velat gå långt osv så har det ju nu faktiskt blivit mkt bättre. Och det är så skönt! Kommer det onda att komma tillbaka nu? Jag vill ha mitt ben! Så jag kan dansa ut ordentligt på träning/undervisning, så att jag kan dansa ordentligt o ha superkul på statt ist för att låtsas att jag dansar o att det inte gör ont, så att jag kan våga hoppa, springa mm mm (men det gör jag inte nu  heller)

jaja, det där är bara några tankar kring knät. Men som tur är så är jag samtidigt så där otroligt glad o lycklig just nu. Så jag har inte hamnat i nåt deppträsk över knät. Det hade nog hänt för nån månad sen. Nu är det som bara parallellt glatt o jobbigt. :)


Långt inlägg... sorry! Förstår om ingen orkar läsa...


Love you!

Puss, Pia

image658


Nu vet jag

Hej!

Idag har jag varit till läkaren så nu vet jag vad som hänt med mitt knä:
främre korsbandet är av och jag har en spricka på menisken.

Det känns inte alls så roligt. Ju mer jag tänker på det desto tråkigare känns det. Fick en remiss till sjukgymnast på re-ko, så nästa fredag ska jag träffa Arvid där och börja med rehab. Det skickas även ett brev till idrottsmedicin i Umeå. Mest troligt kommer jag att måsta operera knät. Läkaren sa att de flesta kan klara sig utan korsband, men med dom krav jag har på mitt knä är det inte så säkert. Och nej, jag har ju mycket större krav på mitt knä än vad det klarar av nu, även om det faktiskt har blivit mycket bättre. Har ju t ex inte ont varje dag längre. Ett tag kunde jag ju knappt sova på natten för att jag vaknade av att jag hade ont. Så det är ju bättre, men inte bra. Och helst vill jag ha ett bra knä. Ett knä som klarar av att jag visar hur en grand plié ska se ut, hur ett stort hopp ska se ut (på riktigt) och att jag kan visa alla övningar fullt ut när jag undervisar. Det går ju att undervisa nu, och jag tror inte att mina elever märker något, men själv är jag inte 100% nöjd. Snarare 70% nöjd kanske. Dessutom vore det ju helt underbart om knät kunde bli så pass bra att jag kan börja om att träna taekwondo. Känner att jag saknar det nu. Har verkligen träningsabstinens!

Här kan man läsa lite mer om korsbandsskador: (själv blev jag illamående av att läsa, men det var rätt intressant och innehöll även en AHA-upplevelse för mig)

ska man operera ett korsband som gått av?
knäleden är en av våra viktigaste dansleder

Så det är en liten update om vad som händer på knäfronten.

Idag har det i övrigt varit en bra dag. Jag har nästan inte jobbat nånting ( = jag jobbade bara 1.5 h kanslijobb och 2.45 h undervisning). Däremot har jag hunnit med att besöka optikern där jag kollade synen o beställde nya glasögon. Ligger numera på -5.25 på mitt vänstra öga och lite mindre på höger men med brytningsfel där. Så för er som förstår så är det ju inte direkt perfekt syn! :P Ska iaf bli skönt m nya glasögon. Då kanske jag slipper sitta o kisa framför datorn.
Efter optikern en snabbis upp på kansliet, sen vidare till läkaren (som för övrigt var en pappa till en av mina danselever) och efter läkaren en lunch på stan m Sandra o Frida och deras bebisar. Så himla mysigt! Tyvärr så var de tvugna att återvända till Byske just när bebisarna började vakna till o hade ätit. Alltså ungefär vid den tiden när jag kan få chansen att hålla i dom. Men jag hann hålla båda två en liten liten stund. Hoppas vi hinner ses lite längre nästa gång! Men Sandra hade Anja på dagis så det fanns ju inte mkt val annat än att åka hem när de gjorde.
Efter det gick jag på re-ko o bokade tid för rehab (som jag nämnde tidigare). Och när det var gjort så mötte jag upp Jessica o vi satte oss på CK en stunde o diskuterade bl a ett spännande jobbuppdrag som vi har framför oss.
Sen kl fyra så träffade jag Vickan och åt middag med henne på Wayne's. Riktigt trevligt att sitta o prata med henne en stund. Vi ses ju inte så ofta nu när jag inte tränar längre. Hon har tävling i helgen så håll tummarna för henne! Och håll tummarna att de blir fler än två i -47!
Efter det var det dags för undervisning. Blev riktigt imponerad av min senare grupp. De var så duktiga idag! Det har verkligen hänt mycket med dom sen jag tog över den gruppen. Jag blir så glad!

Så allt är ju inte dåligt. Har faktiskt haft en väldigt bra dag idag. Trots det dåliga beskedet. Men det är ju bara att hålla modet uppe o köra massor m rehabträning nu!

Kramar till alla idag på Alla hjärtans dag.
/Pia


onsdag 13/2

HAHA!
Eller hej :)

Ojoj, precis som jag har skrivit att jag försöker skriva minst ett kort inlägg varje dag så tar det slut med det. Igår när jag kom hem efter en 12-timmars arbetsdag så orkade jag verkligen inte skriva. Men nu ska jag försöka ta tag i det här igen.
Vill börja med att gratta Emma o Ronny som fått en pojke idag.


Annars har jag jobbat o jobbat idag. Och efter det körde jag ett knärehab-pass. Tror nog att det kan vara bra för mitt knä. Från början när jag gjort mig illa gjorde det ju så ont o kändes bara som att det blev sämre. Men nu har det gått bra! Imorgon ska jag tillbaka till ortopeden. Får se vad han har att säga då? De har väl förmodligen fått svaren från MR. Blir spännande. Men jag är orolig för att de ska säga att det inte syns nåt alls...

Ska även till optikern o prova synen. Och efter dom båda grejerna så ska jag luncha m Sandra o Frida o deras bebisar. Det ska bli trevligt. Och efter det ska jag fika med Vickan. Najs najs! Ska kolla om hon är nog taggad inför tävlingen. Och sen blir det undervisning. Ska m a o inte jobba nåt på kansliet imorgon. Blir på fredag ist.


Nu ska jag o Matte kolla lite på Eureka, serien vi ser för tillfället, och sen ska vi sova.


Jag hoppas alla får en fin alla hjärtans imorgon!


Kramar, Pia


måndag 11/2

Hej!

Försöker skriva ett kort inlägg varje dag. Eller rättare sagt, minst ett kort inlägg. Ibland när jag känner för det blir det ju ett långt också. Och det är helt ok. :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om. Känns som att bloggen numera alltid handlar om hur mycket jag jobbar och om hur trött jag är. Skulle kunna inflika att jag också har otroligt öm o stel nacke och magkatarr. Kul inlägg!! :P

Så vad är bra då?
Det bra med att jobba så mkt som jag gör nu är förstås pengarna. De har jag tänkt använda till semester i sommar. Vllket jag tycker att jag är mer än värd. Hoppas verkligen att jag lyckas spara ihop till det. Skulle vara så najs! :)

Imorgon ska jag träffa min mamma på stan. Hon ska hjälpa mig att kolla bågar och sen ska vi luncha.

Nu ska jag sova. Yippie!! :D


Kram, Piaimage657


Söndagkväll

Hej!

Idag har varit en lugn dag. Började med att vi for o handlade ingredienser till fattiga riddare bl a, sen åt vi det och det var supergott (så klart) och sen somnade vi nog i soffan ett tag :D
Halvfyra var det dags för danslärarmöte då vi delade upp grupperna på två olika helger. Jag missade tyvärr slutet av mötet iom att min undervisning började kl fem.
Det gick bra. Först barndans och sen moderna där vi övade på danserna som vi ska visa upp på rotary konserten. Nu kan de danserna och nästa vecka ska vi koncentrera oss på att öva på liten yta. Kan behövas!
Imorgon är det barndans i Boliden på schemat, samt jobb på kansliet, flamencoundervisning och sen eventuellt lite knärehab.

Men först ska jag SOOOOOOOVA!  :)
Så himla skönt! I love it! :)

Puss o kram,
Pia


image656

Alla hjärtans dag - Kärlek till alla

På torsdag är det alla hjärtans dag. Det firar jag med en ny layout på bloggen.
Vill bara påminna alla om att visa för dom ni håller av att ni älskar dom. Föräldrar, syskon, vänner, flickvän/pojkvän m fl. Det är förstås viktigt alla dagar, men nu när det är dags för alla hjärtans är det ju som en stor påminnelse till oss alla!


  SHARE THE LOVE!

Peace!
/Pia

lördagskväll

Hej!

Ikväll är jag hemma och tar det lugnt. Så himla skönt att få vara det. Ingen fest, ingen utgång, ingen sprit, ingen dagen-efter-seghet imorgon... bara vila upp sig o ta det lugnt. Lördagar är ju numera min enda lediga dag. Känns lite trist. Måste försöka styra upp det på nåt sätt. Fast helt ledig kan jag nog inta vara någon annan dag. Undervisar ju mån, tis, ons, tor och söndag. Och på fredagar vill Tom att jag ska vara på kansliet. Så hej hopp! Lördag = ledig. Men jag ska väl försöka ta mig ut o svira några lördagar ändå. Men ikväll behöver jag ledigt. Matte är i Byske. Maya har varit här o ätit middag + segat framför datorn ett tag, men nu for hon till en förlovningsfest en snabbis. Hon kommer nog tillbaka senare och då ska vi kanske se en film, lite serier eller spela tv-spel. Vi får se. Inget alltför ansträngande iaf.

Har varit en sväng på stan idag och shoppat lite. Köpte två linnen på rea, några nya fina trosor, hårrullar, handtvål samt lite grejer till köket. Mamma har ju varit supersnäll och sytt nya gardiner till mitt kök (av tyget som blev kvar från hennes nya köksgardiner). De blev superfina hemma hos oss och nu har jag köpt en duk, tre vaser och en blomma dit in. Så här ser det ut:

image646

Här är lite bilder från igår när jag dansade på Se & Synas:                        



image653

Nu ska jag slappa vidare. Ska se nåt på tv eller kanske läsa i min bok. Vi får se. Hursomhelst så ska jag njura av att vara alldeles själv en stund. Hoppas alla har en trevlig helg!
Kramar, Pia

Se & Synas

Idag har jag dansat på

Gå till startsidan

De firar 10 år idag och hade slagit på stort med dansunderhållning, minigolftävling, teckningstävling mm.
Jag dansade varje timme mellan 13-17 + en extra gång efter fem. Det var faktiskt riktigt roligt. Det var väldigt länge sen jag uppträdde nu, men jag gillar ju att ha publiken nära så jag kan titta på dem. En del blir rätt nervösa.
Har efter dansen också spanat in lite nya bågar. Har lånat hem två som jag ska fundera på lite. Hmm... får se om det blir bra. Ska fara till mamma och be om råd imorgon. Kan behövas! :)

Nu är kl elva en fredagskväll och jag är dödstrött! Ska bara avsluta det här och sen ska jag SOOOVA! Som ni kanske märkt är det detta som är det jag gillar mest just nu. Sömn, säng, vila. Mmmm....
Har förutom att dansa där idag även skjutsat dansarna som höll workshop, handlat till mackor, gjort mackor till lövångersrevyn samt varit förbi en kortis på kansliet. Crazy!

Imorgon blir det som sagt Byske/båtvik en sväng. Men sen blir det  nog en lugn kväll. Hoppas jag! Skulle vara riktigt skönt.

Roligast idag:
Träffade tjejen som slog till mig i skallen på dansgolvet i lördags nu när jag var på se &synas. Hon bad så hemskt mycket om ursäkt för att hon gjort mig illa. Jag, i min största serviceroll med snittbricka i handen och flamencoleendet på ber beskedligt om ursäkt tillbaka för att jag blev så arg i lördags. Hmm...  men vad skulle jag göra då?

Känns iaf som att den här stan är väldigt liten. Jag stör mig på två tjejer på statt på lördagen (hon som slog mig o hon som slarvade bort min kofta). Sen visar jag mig på stan i ca 30 min på torsdagen o springer så klart på garderobstjejen som hittat min kofta, och sen dansar jag på se & synas och springer på tjejen som slog till mig. Känns litet och trångt!

Jo, måste ju också bara berätta om när jag gick in på statt för att fråga om koftan. Den hittade tjejen i receptionen direkt. Och då tänker jag att det är ju lika bra att fråga om min scarf som jag blev av med på juldagen också. Och vilken lycka, hon hittar den! :D Så himla bra!

Alltså: värsta bra dan idag!

Mayo fotade mig när jag dansade. Lägger upp bilder när jag fått tillbaka min kamera.

Puss och godnatt!
/Pia

haha, där ser man?

Idag har jag jobbat 10-21.30. Mitt på dan hade jag en dryg timmes lunch då jag for ner på stan o klippte mig. Ingen kommer att se nån skillnad iom att jag sparar håret, men det var ändå trevligt. Och håret känns mjukt och skönt.
När jag väl jobbat alla dessa timmar och äntligen kom hem så insåg jag att jag glömt mobilen i danssalen. Så Matte fick lov att skjutsa tillbaka mig innan han skulle på jobbet. Så jag var hemma igen 21.45. Nu har jag kollat allas bloggar och mina andra varje-dag-sidor. Jag är helt slut och ska gå och SOVA!!! Det ska bli såå skönt. :)

Imorgon är ju också en dag. Då ska det göras mackor till lövångersrevyn, skjutsas dansare till musikskolan och sen dansas på se o synas på eftermiddagen. Det blir spännande det! Var superliten yta som jag ska dansa på så vi år se hur det går!

Roligaste händelsen idag:
Jag träffade tjejen som stod i garderoben på statt i lördags på stan. Hon kom ihåg mig och sa att hon hade hittat min kofta senare. Så nu är det bara att knata förbi statt o se om den är kvar!
Hon kanske inte var sån bimbo ändå? Jag är impad att hon kom ihåg och att hon faktiskt pratade med mig, fast jag hade varit så arg på henne i lördags!
Så ja, där ser man! :)

Nu är det dags för sängen! Sååå skönt! :)

image645

HOT ROD!

Ikväll har jag, Matte och Pontus sett filmen Hot Rod efter jag kom hem från jobbet.
DEN VAR BARA SÅÅÅ ROLIG!! Haha, jag skrattade så att tårarna sprutade.
Jag kan tänka mig att den inte faller alla i smaken, men för er som gillade Napoleon Dynamite så kan jag verkligen rekommendera Hot Rod. Se den!



FETTISDANSEN :D

Hej hej!

Idag är det fettisdag!! :D
Det har jag firat med att göra en hyperaktiv semmeldans, även kallad fettisdansen. Dokumenterat av Maya:

 
(sista bilden så ville maya att jag skulle visa hur vig jag är med en pose, så den var inte med i dansen men fick komma med i bloggen ändå)

Sen har jag ju självklart också firat fettisdag med att äta semla:
image644

Men trots detta glada semmelutbrott så var nog dagens höjdpunkt att jag o Jessica åkte upp till Piteå för att dansa simonson tillsammans med lärarstudenterna. Ninnie höll i lektionen och det var bara sååå roligt! Och alldeles, alldeles på tok för länge sen. Simonson är ju så roligt! Och bra! Stackars min kropp blev nog chockad av två timmars intensiv dansträning. Och det blev nog hjärnan med iom att lärarstudenterna redan gjort det här övningarna vid flera tillfällen. Vi fick öva oss i att snappa fort! Nåt man verkligen tappar fort när man bara undervisar själv.

Nu är det dags för sängen.
Men vi ses o hörs! Hoppas att ni alla ätit en semla idag. Och att ni tagit några danssteg. Det mår man bra av!
Kram kram kram, Pia

Ninnie-helgen

Hej hopp!

Ska lite kort berätta om hur helgen har varit innan det är dags för mig att gå och sova. Är verkligen supertrött efter en låååång arbetsdag! For hemifrån 07.20 för att jobba i Boliden 8.10-12.20. Sen körde jag raka vägen till musikskolan, hann kolla av läget på kansliet o jobba lite innan det var dags för möte med danslärarna + B-M. Efter det jobb på kansliet fram till kl fyra då jag skulle undervisa i flamenco. Efter flamencon fick jag rast och får hem i ca en timme och åt middag. Sen tillbaka till kansliet där jag jobbade till 21.30!!! Helt galet! Det är nog för mkt... det är ju som att jobba 7-21.30 fast med två timmars rast. Jag är verkligen trött nu!
Åter till helgen:

Fredag:
Började med jobb och sen danslärarträning. Så himla härligt att få träna lite själv äntligen. Bara stå o koncentrera sig på sin egen kropp och allt man måste tänka på och jobba med (vilket är en hel del). Sen efter teknik/uppvärmningsdelen så fick vi göra två härliga diagonaler och en danskombination.
TACK Karolina! :D

Skyndade hem o bytte gardiner o gjorde sista städningen innan det var dags att hämta Ninnie. Jag, Jessica och Ninnie åt middag på restaurang Viking. Och ett och annat glas vin slank ner också. Mycket trevligt att få sitta med tjejerna och snacka o slurpa vin. Efter vi ätit klart så gick vi en sväng på Calles och avslutade kvällen med en drink och ännu mera prat.
Det var otroligt trevligt!

Lördag:
Först blev det shoppingrunda på stan. Alla fyndade minst en BH på rean på twilfit. Det innebär att vi fått fantastiskt bra BH:ar till normalt pris. Nice! :D
Efter shoppingen så drog jag o Maya till Gamla Falmark och åt lite tårta hos Linn som fyllde år på torsdagen. Det var smarr! Och de har verkligen fått superfint i huset!
Direkt efter falmark så plockade vi upp Jessica, Ninnie och Matte och handlade mat på ica. For hit o åt - tortillas! Mums!
Några drinkar, duschar och sminkningar senare så tog vi taxi ner till Station 8. Var dock ingen höjdarkväll för mig...

1) Blev skallad på dansgolvet bakifrån... hur går det till? Borde man inte veta att det står massa folk runtomkring? Det var iaf en rätt rejäl smäll så sen fick jag ont i huvudet och nacken blev ju inte mindre spänd efter det.. :(

2) När jag skulle hämta ut mina kläder ur garderoben så fick jag inte min kofta (som jag dessutom bara använt en gång innan). Jag blir så ARG!!! Och tjejen som stod i garderoben bad inte ens om ursäkt!!! Kan även nämna att jag inte fick ut min favvosjal på juldan... ska typ aldrig hänga in nåt jag tycker om där igen! Så nu vet ni varför om jag dyker upp i skabbiga kläder! :/ (jäkla blonda bimbosar som jobbar där :P)

Söndag:
Var en riktig slappardag. Vi såg film och åt pizza och degade i soffan.
Sen var det dags för undervisning för mig. Den gick riktigt bra. Både med femåringarna och med dom äldre. Så det var kul!

Här är några bilder från helgen:
 På väg till Falmark. Typiskt Systrarna B!
 Linn, 22 år
 Maten. Kolla så härligt mycket guaco!! :D
 Håret
 Drinken
 Alla vill fota sig med Ninnie :)
 Jag beställde flashiga drinkar. Inte så imponerad, men helt ok...
 Girlsen ute på krogen

Det är allt för ikväll!
Vi ses o hörs!
/Pia

Imorgon...

Imorgon kommer NInnie hit! :D
Hon ska hälsa på hela helgen. Så himla kul det ska bli att få träffa henne igen! Nu är det länge sen.

Så imorgon blir det att jobba, städa, ha danslärarträning o sen plocka upp Ninnie.
Skoj skoj! Är lite stressad för jobb- och städbiten. Hur ska det hinnas med?
Ska luncha med Mamma också.

Men det är bara att gå i säng nu så jag kan ta mig upp tidigt imorgon o sätta igång med allt som ska göras!

image625
Jag o Ninnie hemma i Jessicas lägenhet i Piteå :)

Sen vill jag också säga:
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, LINN!! :) (fast nu hann ju kl så klart passera tolv igen...)
image626