The process

1.
Jag koreograferar i danssalen. Här är dansen under sin första fas, vissa steg har senare utvecklats, blivit svårare, renare, försvunnit, tillkommit... det här är skissen, första försöket. Början.2.
Testar dansen på tjejerna i dansväxthuset. Lär ut första sekvensen. Utvecklar. Experimenterar. Här ser ni t ex kanon i början av dansen med alla tjejerna uppdelat på två grupper.3.
Nu har vi jobbat med dansen några gånger. Den är färdig. Det här är den 3 mars, mitt sista rep med Dansväxthuset innan deras föreställning i maj. Här är två tjejer borta, men i det stora hela är det så här dansen kommer att se ut.


4.
Färdig produkt!
Här är det kostym, scensmink, ljussättning och publik. Här är det full koncentration från tjejerna. Det här är produkten av hårt arbete från både elever och lärare. Jag känner mig stolt!


Där har ni en liten liten insikt i hur man kan arbeta med dans. Det är så klart mycket mer jobb och mycket svårare än vad det verkar på fyra korta videosnuttar. Men alltid roligt!

Pia

Kommentarer
Postat av: Johanna

Åååå vad roligt att få se lite av ditt/erat jobb! Verkligen en vacker dans!!! Jag ska bara komma o se ngt live så småningom! Jag kan tänka mig att det blir en helt annan inlevelse då. kram

2010-05-05 @ 15:38:19
URL: http://johannaagnes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0