Beyonce 90%

Har roat mig lite smått på www.myheritage.com

Laddade upp två olika bilder på mig själv och kollade vilka kändisar jag var lik.
På båda bilderna fick jag upp Beyonce på 90%. Det tyckte jag var rätt coolt! :D




STOCKHOLM

Resan till Stockholm var helt underbar! Precis vad jag behövde. När livet är som tristast och tråkigast i mörkret ute och inne så är det guld värt att kunna åka på en sån här liten minisemester och frottera sig i goda vänners lag. Att bli påfylld med ny energi. Sprudlande livsglädje inpumpad i blodet, inandad genom lungorna bara genom att vistas i samma luft som mina underbaraste underbara vänner. Tack Maya och Julia för en otroligt härlig helg! Och Ninnie och Sanna - fast vi sågs så kort så var även det underbart! Jag känner glädjen återvända till min kropp och hoppas på att den får stanna länge. Nu under julen så borde man ju dessutom få chansen till påfyllnad. Wonderful!



TORSDAG:
  
   
  
Summering:
Fly Norewgian! Ja, det gick bra och det var billigt, men visst var det lite besvärligt att åka via Umeå. Dit var ok iom att jag fick träffa Ida som en bonus och sova hos henne. Hem var bara stressigt och jobbigt! Och i slutändan blev det nog dyrare när man räknat in både buss- och taxiresor...
Kom iaf fram hel och ren till ett regnigt Stockholm. Blev uppmött av syrran, gick lite på stan, åt lunch på Helmers, sen hem till henne där Bosse genast intog platsen som Kung av resväskan, som ni kan se på bilden.
Åt middag och tog oss sedan in till stan. På Lidingöbanan passade Maya på att ge mig min present - biljetter till Cirkus Cirkör! Det var en otroligt bra föreställning. Super! Och vi hade en jättebra kväll. Men det har jag ju skrivit om förut. Iaf en väldigt bra start på stockholmsvistelsen!


FREDAG:
  
   

  
  
Summering:
Fredagen började med att jag skulle jobba lite hemifrån Maya. Jag var ungefär lika pigg som Bosse på första bilden. Men jag kämpade på ett tag, gick dock inte alltid så bra när katten inte höll med om att man skulle jobba... la sig t ex rakt på mina papper vid ett tillfälle!
Sen så for jag till Mayas jobb och såg när barnen lussade kl tre. Fick hoppa in som fröken och klä på lite barn också. Hälften av alla barn och fröknar hade nämligen vinterkräksjukan :S
De var riktigt söta och sen när det var klart fick vi fika och efter ett tag for vi hem till Maya. Vi gjorde oss i ordning och sen for vi in till stan och åt på Jensens Böfhaus där vi hade reserverat bord. Vi hade världens bästa servitör! :)
Efter det bar det vidare till Gamla stan där vi gick på le Rouge och såg Sanna dansa + drack de godaste drinkarna nånsin! :D
Även detta en toppendag!



LÖRDAG:

Ojojoj! Det tar tid att blogga med mycket bilder...
Jag måste ta en paus!
Kan iaf säga så här om lördagen: wonderful!

Började med att jag och Maya åkte in till stan för att julklappshandla och träffa Ninnie för att äta lunch med henne. När vi kommer upp från tunnelbanan säger Maya att hon bara ska gå in och kolla en sak på Make up store tvärt. Och när vi är där så tittar Julia fram bakom en hylla. SURPRISE!
Jag hade ingen aning om att hon skulle komma. En jätteglad överraskning!

Träffade Ninnie och åt lunch med henne. Äntligen fick vi tid att träffas! Hon verkade väldigt inställd på NY och det måste ju vara jättehärligt för henne att åka dit nu över julen. Jag hoppas hon hinner vila lite också, men det är inte så lätt i den staden!

Letade juldagsklänningar typ hela dan...
Sen hem till Maya och gjorde oss kalasfina för en utekväll på stan. Tre långsamma tjejer = vi kom oss iväg sent! Var förbi le Rouge igen för att visa Julia, men då hade Sanna redan hunnit sluta jobba. Tog en drink där, åkte iväg till Medborgarplatsen, kom fram till att vi var trötta och hungriga och gick och åt i stället för att dansa. Men just då kändes det helt rätt! En riktigt glad och trevlig kväll.

I love you, girls!


SÖNDAG:
Vaknade senare än vi tänkt.
Steg upp ännu senare.
Skippade julmarknad och åkte direkt in till stan.
Stressade runt och handlade lite julklappar.
Tog expressen till Arlanda.
Väntade på mitt försenade flyg.
Flög till Umeå.
Stressade med taxi till sjukhuset för att hinna med bussen.
Åkte hem.

En helt underbar helg. Läs första texten igen ;)

Får väl ta och ladda upp fler bilder från lördagen senare. Men just nu orkar jag inte!

Massor med pussar och kramar till er alla.
Speciellt till Maya och Julia! :D

/Pia

Och överraskningen var...

Hej!

Överraskningen igår var att gå på Dansens Hus och se Cirkus Cirkör:



Det var en helt underbar föreställning!
Den var rolig, häftig och kändes spontan. Sprudlande, glad, förtvivlad, utmanande och rolig.
Den var så mycket och den var BRA!
Vissa saker de gjorde var riktigt coola. Min absoluta favorit var när en av killarna for omkring i en ring... det är i slow motion i början av filmen, men det går inte fatta hur häftigt det var om man inte sett det.

TACK MAYA!
En helt underbar present!
En riktigt trevlig kväll.

Dessutom så kom vi på en bra grej före föreställningen började då vi stod i kö för att köpa lite godis. Man kunde boka ett bord i pausen! Då köpte man det man ville ha (vi tog varsitt glas rött och en nötmix) och så dukade de upp det på ett bord så sen var det bara gå direkt dit och sätta sig. Helt perfekt! När de ringde in första och andra gången så stod folk fortfarande i kö.

Nu ska jag fortsätta jobba lite. Har tagit med mig lite grejer så jag kan jobba härifrån. Sen ska jag fara och kolla på när barnen lussar på Mayas dagis.

Bilder kommer vid senare tillfälle!

Kramar, Pia

Nu är jag i stockholm!

Yippie! Nu är jag äntligen i stockholm! Som jag sett fram emot denna dag :) Resan har gått väldigt smidigt och nu sitter jag på arlanda express på väg in till centralen för att möta Maya. Sen blir det lite shopping, hem t henne och sedan ÖVERRASKNINGEN! Undrar vad vi ska göra? Spännande! :) Vi hörs mer senare. Kramar, Pia

SNART I STOCKHOLM!

ÅH GUD VAD JAG LÄNGTAR!!!

Om 20 min åker jag ner på stan, tar ut pengar och fortsätter med buss till Umeå.
Där möter jag upp Ida för lite (?) skvaller över en kopp te och sen får jag sova hos henne :)
Imorgon bitti tar jag flygbussen till Umeå flygplats och flyger ner till Stockholm för att hänga med syrran.

Det ska bli sååååå roligt!

Jag är så less på att inget händer i mitt liv, men nu kommer det bli några riktigt intensiva dagar.


WOHOOO!!


Födelsedagsfirande

Hej!

Idag har vi haft besök av Karin och Tommy. En liten uppvaktning i efterskott. Bjöd på lite schwarzwaldtårta (mums), pepparkakor, pepparnötter och våra hemgjorda godisar. Kanske inte det lyxigaste födelsedagsfikat, men jag tycker att det var helt ok.

Jag fick ett presentkort på VILA hudvård och en orkidé. Tack så mycket!
 
Så fort jag bestämt vilken behandling jag vill göra på VILA så ska jag boka en tid och lyxa till det.
Orkidén är jättefin. Det är en ljusgul brudorkidé med lila ränder. Hmm... om ni har koll på orkidéer kanske ni förstår vilken sort jag menar?

I lördags hade jag mitt glöggparty. Bjöd på två olika glöggsorter, pepparkakor, kex, ostar, mattes tortillassnacks, pepparnötter och våra hemlagade godisar. Allt verkade poppis och gick åt som smör..!

Det var kul att så många kom och vi hade väldigt trevligt fram till kl elva, då det tydligen var läggdags för de flesta av mina vänner. Jag kan förstå att alla inte vill gå ut men jag tyckte det var extremt tråkigt att ingen ville följa med mig ut! Jag var verkligen peppad på att gå ut och dansa, men ville ju inte gå ut själv...

Så jag kan inte säga annat än att jag blev väldigt besviken över det. Skittråkigt!
Men som sagt, 19-23 var det trevligt!


          

Nu ska jag strax gå och börja packa min väska inför min Stockholms-weekend! :D
Jag längtar massor! Åker alltså ner med flyg torsdagmorgon och kommer tillbaka på söndagkväll. Ska bli så himla kul att träffa syrran. Tror vi kommer att ha fullt upp! :D Tjohooo!

Kramisar,
Pia

Yes! Äntligen piggare

Hej!

Idag känner jag mig äntligen piggare efter förkylningen. Skönt!

Allt det här har hunnits med:

* Jobbade mina timmar - skönt att vara tillbaka på jobbet

* Torkade golven

* Lagade middag och efterrätt tillsammans med Matte.
Det blev krutrökspaj med champinjoner, purjo och tomat med romsås och en fräsch grönsallad.
Sen kladdkaka med grädde och hallon efter det. Gott!

* Mamma och pappa hälsade på och uppvaktade mig i förskott.
Det var trevligt att ha dom på besök. Jag fick även några presenter av dom. En kameraväska, en glöggpanna, glöggsetet från blossa och muggar som jag önskat mig från duka. Jättefina saker alltihop!




* Bakade lite julgodis till imorgon:




* Sen har vi bara chillat lite och sett på tv före Matte skulle på jobbet. Nu har han farit och jag ska nog gå och starta en till diskmaskin.

En trevlig dag har det varit. Kanske framför allt för att jag inte har varit trött hela dagen. T o m torka golven var kul idag! Jag har varit på bra humör. Och det kändes så kul att göra fint och middag för att mamma och pappa skulle komma.

Nu är det bara att börja förbereda inför morgondagens festligheter!

Kram

Trött

Ojojoj... är så trött att ögonen bara faller ihop!
Dels så hör det väl till den här årstiden, men sen är det nog även förkylningen som gör sitt. För även om jag varit hemma och varit sjuk så har jag ju inte tid att bara vila. Jag har vilat också, men iom att det ska bjudas på middag imorgon och party på lördag så kan man ju inte bara ligga i soffan hela dagarna.

Så idag har vi handlat och städat lite. Imorgon är det bara kvar att dammsuga, torka golven (kan ju inte gärna dra fram dammsugaren kl elva på kvällen) och laga maten. Så det borde ju gå bra!
Men först och främst så ska jag på jobbet och göra undan en massa jobb! :)

Både Frida och Sandra har ringt idag angående glöggpartyt. Sandra kommer. Frida och Lourens kanske kommer efter att de varit på hockeyn. Hoppas på det!
Fick även prata med sötaste lilla Anja på telefonen idag. Och hon var riktigt duktig på att prata i telefon. Tydligen så la hon pussel. Undrar om det är det hon har fått av mig eller ett annat?

Nä, nu är det sängen som hägrar så jag orkar upp till jobbet imorgon.

Sen så ska jag försöka fota lite snart så att ni får nåt kul att titta på här på bloggen.

Godnatt!
/Pia

ps. Maya - jag vet! Mitt inlägg var mycket tråkigare än ditt! :)

13 st

Hej!

Nu är det onsdag. Jag är hemma sjuk från jobbet. Var hemma igår också. Den här jobbiga förkylningen har tagit knäcken på mig! Men imorgon hoppas jag på att vara tillbaka uppe på kansliet.

Nu är det alltså klart vilka som kommer på lördag. Vi blir tretton stycken.

Pia

Mattias

Pernilla + Anna

Jessica

David

Petter

Lisa
Sven (kommer sent)
Nandini (kommer sent)
Emma F + Vilgot
Emma B
Jörgen

Det ska nog bli riktigt trevligt. Hoppas bara på att alla får vara friska! Både Emma B och Pernilla har ju också mördarförkylningen... bara att vila, dricka te och äta massa mat!

Om jag orkar senare idag så ska jag fara och handla. Jag har en lång lista med vad som ska köpas. Men vi får se. Kanske får ta det imorgon i stället.

Ser fram emot lördag!
Puss på er!
Pia


Glöggparty

På lördag smäller det!
Då är det mitt årliga glöggparty.
Det ska bli väldigt roligt.

Sista dagen att anmäla sig till det är tisdag...
det har att göra med att jag vill hinna förbereda i tid!
Hur mkt glögg ska jag köpa? Hur mycket tilltugg ska handlas?
För jag kommer inte att göra allt detta just på lördag.
Nej, det ska börjas i tid så jag slipper stå där osminkad och nyduschad när alla kommer.

Så glöm inte bort att anmäla att ni vill komma senast imorgon!

De jag vet med säkerhet att de ska komma är:

Pia

Mattias

Pernilla + Anna

Jessica

David

Petter

Lisa
Sven (kommer sent)
Nandini (kommer sent)

Men jag hoppas så klart att det kommer fler!

Vi ses på lördag!
Kram, Pia