Rastlös och uttråkad

Ojojoj! Så tråkigt jag har!
Klarar verkligen inte det här med att vara hemma och ta det lugnt.
Jag  blir så otroligt RASTLÖS av att  inte göra nånting.
Inte träna, inte undervisa... jag blir ju galen! Jag brukar ju ha fullt upp hela tiden o nu helt plötsligt har jag ingenting att göra. Det är verkligen svårt.

Jag vill inte...
se tv
se film
läsa (har ingen bok just nu)
sitta vid datorn

Jag är egentligen bara otroligt less på att vara hemma i lägenheten hela tiden.
Frågade Maya ikväll om hon ville fara o fika. Men hon skulle se Idol, Heroes, nåt mer... och det lät att ta evigheter. Jessica är också sjuk så jag kan inte hänga med henne för hon behöver vila.
Och jag vet ju egentligen att jag också behöver det...  mötte mamma o gick med henne när hon skulle till Maya idag. Och bara att gå i lugn takt gjorde mig andfådd. Sen hemma hos Maya hostade jag typ non stop.. så träning är väl inte att tänka på.

Var till Per Naprapat idag för att se vad det kunde vara för fel på svanskotan... han tycker att det verkar som att den blivit intryckt eftersom den pekar inåt! Aj! Och ja, roligare saker har jag ju gjort än den behandlingen. Som tur var innebar det massage o stretch (som gjorde otroligt ont) men inga fingrar i rumpan som jag var livrädd för :S
Men jag antar att han inte ville det nåt mer än jag... så det slapp jag iaf! (har ju skrämt upp mig själv med historier man hört...)
Hur som så blev det inte riktigt bra. Men jag hoppas på att det kan bli bättre snart. Ska dit igen på tisdag och försöka räta till bäckenet + förmodligen mer massage osv i det onda området.
Kul kul! :D

Ja, annars vet jag inte...
Nån som har nån dunderkur mot förkylning?
Eller nåt superbra tips på vad man kan göra när man är rastlös och har långtråkigt?
Får typ klaostrofobi i lägenheten.
Imorgon ska jag försöka hitta på nåt. Men det är ju svårt när alla andra är upptagna...

Att vara HÄR och ha ont skulle kännas betydligt bättre :D
image366


Kommentarer
Postat av: Petra

nja, rastlöshetstips har jag la inte, kanske att göra nå handarbete? organisera foton?
men förkylningskur har jag:
riven ingefära som du her i en tesil, doppa i varmt vatten ca 3 min, styrkan beror på hur länge du har i den. 2-4 rågade tsk honung och en halv pressad citron.

Postat av: Per

Hoppas verkligen det löser sig med ryggen :-)Sen så måste jag säga att dom bästa kurerna mot förkylninge brukar vara att kryp upp i soffan med ett varmt täcke, te, massor av godis och en lång och bra film :-P
krya på dig
//Per

2007-09-20 @ 21:21:16
URL: http://www.raiia.se

Lämna en kommentar till mig här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Alla kommentarer är välkomna. Vad tyckte du om mitt inlägg?:

Trackback