Pia-aktuellt

Igår bjöd jag min mamma på lunch. Hon fick smaka min goda linssoppa, lite tor och brie till det. Kändes bra att ha lite ombytta roller. Annars är det ju alltid hon som bjuder mig på lunch. Men jag tror att hon uppskattade det. :)

Efter det så for jag en sväng förbi jobbet och tryckte ut en massa papper som danslärarna ska få dela ut till sina elever. Jobbade en stund och sen passade jag även på att låna symaskinen och sy upp mina byxor. Eller, nästan sy upp dom. Jag gör som Rut instruerar och då blir det så noggrannt! Jag har mätat, nålat, strukit, klippt, sick-sackat och sytt en stretchsöm. Nu är det bara kvar att rynka stretchsömmen och sen för hand sy upp det sista - så att sömmen inte syns utifrån. Det ska jag roa mig med ikväll, tror jag.

På kvällen så mötte jag upp Jessica (efter att jag tagit en lite power-nap) och vi gick en liten sväng inne på CK innan det var dags för klubbkväll på Make up store. Jag handlade nagellackborttagningsmedel, rakblad, deo, vantar och en lila klänning (nästan bara nödvändigheter). Sen på klubbkvällen så shoppade jag loss! Köpte ett puder (London, Maya!), en ögonbrynsskugga (jajjemen, dags att ta upp det också!), ett nytt läppglans - star lips casablanca (riktigt snyggt) och en ögonskugga - demon. Då kom jag upp över 500 kr och fick en gåva! Det var en svart paljettnecessär (snygg!) med ett läppstift (fint) och en ljusblå ögonskugga (huvva!) i. Allt som allt en trevlig kväll. En trevlig heladagen t o m.

Nu ska jag bara sitta vid datorn en liten stund till och sen ska jag pyssla lite i lägenheten. Dammtorka, torka golv, vika ren tvätt och höja mysfaktorn inför imorgon när jag får storfrämmande - Vickan! Det ska bli riktigt trevligt. Jag ska hämta henne på klubben efter sparringen och så ska vi göra oss klara hemma hos mig. Sen blir det middag på Johanna i parken med henne och Jessica - och så lite party på det. Ser verkligen fram emot det!



Do you remember? :D


Ganska coolt

Jag har en kompis som skriver i en tidning:

http://www.ja.se/?p=29432&m=3433&pt=105&highlight=logardt


Jonglera bullar

Igår blev det en låååång arbetsdag. Först kontoret och sen efter det fara och handla grejer till serveringen idag. Stressa hem och äta middag och sedan iväg på jongleringsföreställning - Shoebox tour.
Benet gillade inte den långa dagen och jag hade verkligen ont! Ville bara stanna hemma, dra täcket över mig och grina när det var dags att åka till Nordanå.

Men tur var det att jag for för det var en väldigt trevlig föreställning.
Dom gjorde en del annorlunda, roliga, coola saker. Som t ex jonglera med tre bollar var där det satt fast ett snöre mellan den ena killens bollar och den andra killens bollar - utan att snörena för det tjorvades ihop!
Den ena killen var snygg - den andra såg smått galen ut och var riktigt rolig att titta på.
Den ena killen rörde sig verkligen flytande och mjukt - han dansade! Väldigt fint.
Så det var skönt att sitta ner i publiken och skratta åt tokigheterna. Väldigt avslappnad stämning.
Och efteråt så var det supergoda och snygga snittar som Stina och Marie M ur styrelsen hade gjort. Gott!



Idag började jag dagen med att stiga upp före jag var vaken. Det vill säga - tidigt!
Vi hade en stor bullservering på Nordanå åt skolkontoret där de skulle fika kl 9.30. Så jag och Zandra var där kl åtta och började ställa i ordning och koka mängder av kaffe. Ojoj, vad det fikades! Men det kändes som att det gick väldigt bra och det är ju guld värt för föreningen att få in sånna här jobb!

Nu ska jag vila en stund och sen ska jag koka en linssoppa. Gott gott!

Ha de!
/P

Helt plötsligt - Luleå!

Ja, idag så bestämde jag och Matte oss för att vi ska flytta till Luleå. Vi hade sett en lägenhet på Blocket som vi ringde på och fick fara och kika på och den var bara sååå fin!!! Så om en månad så packar vi ihop och blir Luleåbor. :)

Hahaha... nä, jag skoja bara! Vet inte vart det kom ifrån. En lögn mitt på kvällen, i min egen blogg. Så fantastiskt. Eller? Nja, men för att vara lite mer seriös så har vi faktiskt varit till Luleå idag. Men inte var det för att kolla lägenheter. Matte skulle på Biltema och köpa några grejer till bilen som ska servas lite på onsdag. Tyvärr så fanns bara en av dessa grejer, men vi tjänade ändå in pengarna genom att köpa på biltema. Efter Biltema så drog vi vidaren in till stan där vi gick i några få butiker (jag orkar ju inte med så många just nu, och M orkar aldrig många). Tyvärr så hittade jag absolut ingenting att köpa (vad har hänt med vila?) men Matte köpte en snygg vintermössa. En brun och beige etnies. Najs. För honom. Nog hade jag med gärna hittat nåt att handla! Menmen, det får bli en annan gång...

Nu ska jag kanske prata lite med syrran, sen städa lite i vardagsrummet och när det är gjort kika på Dexter innan det är dags att sova.


Den omtalade staden :)

Bilder från dagen i Båtvik

Det var trevligt att åka till Båtvik idag. Komma ut lite. Skönt med lite frisk luft och att få träffa mina mammor och pappor.
Det mest spännande var vattnet. Ojoj, vad det har stigit! +104 cm över normalt. Det är mycket! Det kan ni även se på mina bilder här nedanför. Pappa har redan dragit upp bryggan på land, men nu när vattnet stigit så mycket så kan han köra upp med båten på gården. Skakarbryggan ligger kvar där den brukar, vilket inte är mitt i viken som det ser ut på bilden, utan precis vid strandkanten. På Peder och Kickis gård går vattnet en bra bit upp på gräsmattan, nästan hela vägen upp till stugan. Fascinerande.
Pappa hade även fått en hel del fisk under natten som filéades medan vi var där. Jag fick med mig fyra filéer hem som jag kokade en fisksoppa på. Det blev gott, trots att jag slängde ihop en soppa på känn. Iaf en sak jag är bra på att laga.
Nu har Mattias farit på jobbet igen. Så jag ska ta det lite lugnt och förbereda mig på jobbvecka.
Pia






Angående tidigare inlägg

Jag vill inte att ni ska få alltför dåligt samvete, mina vänner.
Det är bara det att jag är van att ha fullt upp hela tiden! Jobba, träna, dansa, klämma in en fika eller lunch med någon... Och nu när jag inte kan göra alla dessa saker så blir jag så fruktansvärt rastlös! Men jag vet ju att det kommer att bli bättre. I takt med att jag blir bättre i knät så kommer jag ju att kunna göra mer och mer och då kommer inte allt att kännas lika tråkigt längre.

Idag ska jag i alla fall följa med Karin och Tommy till Båtvik. De ska städa ur lillstugan. Jag ska hälsa på mamma och pappa och passa på att träffa alla fyra. Och kanske Totte. Det ska bli trevligt. Jag ska ta med mig kameran också så kanske jag kan fota något vackert. Om jag gör det så ska jag lägga upp det här sen så att ni får se.

Nu kommer K o T om bara 30 minuter. Så det är nog bäst att jag slänger i mig lite frukost och fräschar till mig lite.

Tänk att nu är det VINTERTID.
Och vet ni  nåt? Det gör inget! Jag har faktiskt börjat längta efter snön. Hoppas den kommer snart och bäddar in världen i vackert vitt. Mjukt, upplysande vitt. Fräscht, rent vitt. För nu när alla löven dalat till marken så är hösten bara mörk och kall. Jag ser fram emot vinter.

Ha en trevlig dag!
Kramar, Pia

5495

Hej!

Idag är det lördag. Jag började med att sova länge eftersom jag glömt att ställa nån klocka. Vaknade till vid ett och insåg att det var dags att stiga upp, hoppa in i duschen och äta frukost.

Sen skulle jag ju nämligen hinna till Nordanå och montera en kandelaber att ge bort till Teaterföreningen på deras 75-årsjubileum. Dessutom skulle ett kort skrivas och ett band knytas... ja, självklart var de ju redan där från teaterföreningen och gjorde i ordning inför kvällens föreställning och fest. Men jag fixade det och ställde fram den. Tjusigt!

Sen åkte jag iväg till Soo shim och kikade lite på sparringen. Hann bara se sista 25 min av passet, men det var rätt kul ändå. Alla var så taggade! Kul att se! Kändes också väldigt avlägset att jag skulle börja om att träna. Jag skulle verkligen dö på ett lördagspass!
Bästa var att träffa Vickan. Konstigt nu när vi ses så sällan efter att ha träffats ca 3 ggr/v i tre år. Men nästa helg då blir det roligt! Då ska vi gå ut och äta middag på Johanna i Parken tillsammans med Jessica och kanske Anna. So nice! Och sen lite party på det så blir det nog en riktigt trevlig kväll.

Nu är klockan 22 på en lördagskväll och jag har absolut ingen aning om vad jag ska roa mig med! Det känns inte så lockande att börja städa lägenheten en lördagsafton. De är ju heliga. Då ska man ha roligt! Och om man inte har roligt så borde man i alla fall få ta det lite lugnt och göra nåt man gillar. Problemet är bara att jag inte har en aning om vad!! Jag har redan sett alla mina serier som kommit under veckan. Jag är lämnad åt mitt öde i lägenheten eftersom Matte har bilen. Jag vet ingen film jag vill se. Vad gör man då?

Och imorgon kommer en till dag med ensamma timmar i lägenheten. Men då är det i alla fall söndag. Då kanske jag kan offra mig och börja städa och röja lite. Kanske.

Vad har ni andra sysselsatt er med i helgen?
Skriv gärna bra tips på vad man kan göra, jag kan nog behöva det framöver också! :)

Kramarna...
Pia

Ensam

Ibland känner jag mig ensam.

Som i helgen t ex.
Matte jobbar.
Jessica åker till Stockholm.
Maya har flyttat till Stockholm.
Julia bor i Örebro.
Erika i Göteborg.

Och tjejerna i Byske... ja, de har ju så fullt upp med hus och barn.
Ibland känns det som att man måste vara mamma för att få vara med i det gänget.

Min helg kommer att bli väldigt lugn.
Mitt knä/ben kommer nog att glädjas över det. Tvingad till vila.
Ja, det kan ju vara bra?

Planer: åka till Nordanå med en present till Teaterföreningen som firar 75-årsjubileum.
Överväger att åka och kika lite på lördagssparringen. Väldigt länge sen jag satte min fot på klubben.
Kanske ringa och bjuda in mig hos Sandra eller nån i Byske. Jag brukar få komma när jag ringer.
Kanske hälsa på i Båtvik.
Aktivera mig och roa mig på något sätt. Går väldigt fort att bli uttråkad. Speciellt efter den långa knä-isoleringen.

Ikväll?
Ja, ligga i soffan och se på serier lär väl bli min fredagsafton...

Dags att utöka min vänskapskrets?
Men det är inte så lätt att komma folk nära längre. Kanske för nöjd med de vänner jag redan har. Trots att de flesta är så långt borta.

Hoppas att ni alla får en trevlig helg!
Kramar, Pia

Beställning

Idag kom min H&M-beställning.
Tänk så roligt?

* 2 st söta "bastoppar" - en vit, en mörkt vinröd
* En mössa
* Vantar - som var trasiga och ska skickas tillbaka! (men snygga)
* 2 par byxor... som var för stora. Jag tror att jag just nu är stl 35 på byxor. Lite mer än en 34a, lite mindre än en 36a.
* En gråblå tröja, stl s - också för stor och får skickas tillbaka
* En fuchsiafärgad stickad sak som inte satt fint på mig...
* Ett supermysigt träningsset - vitt linne och svarta byxor. I love them!
* Ett rosa halternecklinne, jag tror jag ska behålla det
* 2 st BH:ar som PASSAR!! Båda två. I alla fall nåt som jag vet vilken storlek jag har på. Sweet!
* Ett par trosor som matchar ena BH:n. Lite större än önskat. Passar, men hade velat att det skulle vara lite mindre tyg bara... ;)

Så ja.. jag är rätt nöjd. Lite besviken att byxorna var för stora för jag behöver verkligen byxor nu!
Riktigt impad att bh:arna passar. Bra med några extra bastoppar. Skönt att kunna skicka tillbaka lite så att jag inte blir helt ruinerad sen.

Annars då? Benet är toksvullet och ömt idag. Jag är supergrinig och sur. Wohoo, what a lovely day? Skippade cyklingen så att benet kan få återhämta sig lite till imorgon.

Puss och kram!
Pia

ps. kolla förra inlägget om jongleringen. Tror det kan vara rätt coolt! Kanske nåt att gå och kika på? Det ska jag!

SHOEBOX

Shoebox Tour
Experimentell jonglering till elektronisk musik

Shoebox Tour är dedikerat till att göra modern och experimentell jonglering tillgänglig för allmänheten internationellt.
Målet är att  skapa ett nätverk av teatrar och scener som kan stödja nya namn och  förmågor inom jongleringsvärlden och att skapa internationella utbyten jonglörer emellan.

Shoeboxtour i Norrland representeras av jonglörerna Erik Åberg(Sverige) och Jay Gilligan(USA). De framför en ca 1tim lång föreställning baserad på modern jonglering och elektronisk musik, i en häpnadsväckande, suggestiv, oväntad och lekfull komposition.

Hittills har Shoeboxtour turnerat USA 3 gånger, samt Island, Finland och enstaka föreställningar i Japan och på Irland.

Arrangör: Skellefteå Dans- och Balettförening + Dansväxthuset

Norrlands turné:
28 okt: Skellefteå, Hallen Nordanå kulturcentrum kl 19
30 okt: Piteå, Studio Acusticum, kl 21
1 nov: Lillan i Luleå

Biljetter bokas på telefon 0910-726758 för föreställningen i Skellefteå.
De kostar 100 kr för vuxna och 60 kr för studerande och i priset ingår mingel med cider och tilltugg.


Shoebox tour from Axel Adlercreutz on Vimeo.

Händelsefattig dag

Ja, idag har det inte hänt mycket.

Började med att jag hade världens snällaste mamma som skjutsade mig till jobbet. Tur det! Matte jobbade dag mitt i alltihop och jag orkar inte gå till jobbet än. Tur att mamma finns! TACK!

När jag kom på jobbet insåg jag att det hänt nåt med våran internetanslutning. Inte kul när man inte vet vem man ska vända sig till. Det tog ca fyra timmar, många telefonsamtal och tre män för att åtgärda det problemet. Nästan hela min arbetsdag med andra ord. Känns inte produktivt!
Imorgon blir det att vara desto mer effektiv. Hade ju en massa saker jag tänkt hinna med på jobbet idag. Att fixa internetanslutningar var inte en av dom. Men det löste sig ju till slut iaf!

Efter jobbet?
Ja...  jag och Matte såg Dexter. Jag åt en gröt. Och så har jag cyklat 1.5 mil, kört rehabövningar och tvättat två maskiner. Kul? Inte så värst. Men roligt att bli lite svettig på cykeln. Det kan jag behöva efter lååång tid utan träning.

Nu ska jag gå och lägga mig snart. Imorgon är det mycket som ska göras.

Godnatt på er!
Pia

ärtsoppa

Idag har jag jobbat. Sen fikade jag med Jessica. Och efter det så var det middag hos mormor och morfar. Mormor hade kokat ärtsoppa med en massa fläsklägg i. Jag som inte är så förtjust i ärtsoppan for mest dit för att få träffa alla. Mamma, pappa, matte och jag var där och åt. Och nu var det ett tag sen jag var hos mormor och morfar. Faktiskt så var ärtsoppan helt ok. Smakade salt och gott. Kanske för att det var så mycket fläsk i? Jag minns ärtsoppa som mycket mjöligare och tjockare, typ som en sås. Mormors var godare än tidigare ärtsoppor jag ätit.
Upp och ner för trappen så fick jag åka morfars trapphiss! Ganska coolt. Men låååångsamt gick det.

Googlade efter en bild på ärtsoppa, men det såg inte alls aptitligt ut! Att lägga in en av dom bilderna skulle vara att förnedra mormors ovanligt goda ärtsoppa.


Bjuder på en bild från mormors födelsedag i stället.

Hoppas alla har haft en bra dag!
Kramar, Pia

Välkommen Veronica!

Ännu en som har anslutit sig till bloggvärlden:

http://danstjejens.blogg.se/

Jag gillar att det blir fler och fler bloggar att spana in.

Middag och utgång med Jess

Hej!

Igår var jag ut för första gången på länge. Väldigt länge!

Först så var jag hemma hos Jessica där vi gjorde sushi tillsammans, åt sushi och drack sangría (finns det något bättre?). Vi kollade på lite gamla foton från när vi gick i Umeå (kändes främmande och kul) och sen kom David hem med lite polare från jobbet. Då fick vi drinkar och sen bar det av ner på stan.

Station8!!
Ojoj, så länge sen sist. Först när vi kom in så spelade de bra musik och det hade inte hunnit bli så mycket folk på dansgolvet än så vi dansade faktiskt lite. Det var såååå roligt och det gick faktiskt ganska bra. Har ju redan lärt mig en massa tricks för att dansa med ett ont knä. Kul kul!

Men sen blev musiken sämre och jag orkar ju inte springa upp och ner för trapporna så då blev det lite mindre skoj. Träffade inte många som vi kände ute. Bara Pernilla och Joel, typ. Så vid halvtvå tog vi ut jackorna och for hem.

Men det var så roligt med en utekväll! Thanks, Jess!



Bokat flyg

Hej!

Idag har jag feber för ca nionde dagen i rad... jobbigt!
Jag jobbade tre timmar idag, men sen på eftermiddagen så kom febern tillbaka och slog klorna i mig. Helt orkeslös!

Men jag har iaf bokat flygbiljett till Stockholm idag! :D
Den 11-14 december åker jag ner och hälsar på Maya. Då blir det julshopping, kanske nån show, massa god mat, lite partaj och massor med systermys! Det ser jag fram emot! :)


Vi får se om jag och Matte lyckas bila ner nåt före dess. Han vet fortfarande inte hur länge han måste jobba helger.

Annars har jag inte så mycket att säga idag.
Pratade med Erika väldigt länge. Det är så kul att höra allt som händer i hennes liv nu. Och det är mycket! Men bara trevligheter. Iaf mest trevligheter.

Puss o kram!
Pia

Norran

Jag tycker det är helt underbart att kolla in norrans hemsida ibland... till höger har de en spalt med de nyaste nyheterna. Där kan man läsa om sånt här:

http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/article192176.ece

http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/article192119.ece

http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/article192118.ece

http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/article192117.ece

http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/article192072.ece
http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/article192063.ece
http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/article192017.ece

det är några exempel på vad som har hänt i afton.
Jag har ingen tidning hemma och brukar ibland gå in på Norrans hemsida för att försöka läsa lite nyheter... jag tycker att det är svårt att hitta några riktiga nyheter. Sånna som påverkar livet lite mer än en stövare på e4:an.
Det är nog enklare att få en överblick över vad som händer om man faktiskt har den riktiga pappersupplagan av Norran, men 15 kr för ca 10 sidor tycker jag inte det är värt.



I övrigt är jag fortfarande sjuk. Jag har haft feber i över en vecka nu... jobbigt!
Men nu är jag förkyld också så då behöver jag ju inte oroa mig för att det är operationen som spökar?
Jag vill iaf bli frisk NU så att jag orkar mer än att ligga i soffan hela dagarna, vilket är vad jag har gjort i helgen. Sov hela fredagen, lördag var jag en sväng m Jessica på stan annars sov jag/såg serier och även idag har jag mest sovit och vilat. Nu ska jag förflytta mig från soffa till säng och hoppas på nya krafter imorgon!

Kram på er alla!
Hoppas ni har haft otroligt spännande och roliga helger som ni kan skriva om på era bloggar!
/Pia

Sevilla

 
Jag ligger hemma i soffan med feber och drömmer om Feria de Abril en Sevilla.
2006 var jag och Jessica där. Helt underbart! Något jag drömt om att göra sen jag gick i åttan! Och nu vill jag åka dit igen.

Update:
Tänk om jag fick se ut så här när jag åker tillbaka...

O'learys o tandläkarbesök

Hej!

Igår var jag en sväng till Umeå och tittade till mitt sår för vi var oroliga att det var en infektion. Men alla tester var ok. Skönt! Och skönt att ha varit dit en sväng så de fick kolla på det också. TACK MAMMA för att du körde mig! :)

När jag kom tillbaka till stan så jobbade jag några timmar. Och mitt i alltihop så ringer Sandra och frågar om jag vill med ut och äta på O'learys kl sju. JA! Det är klart att jag vill! Lisa, Sara och Martina (Johnnys tjej) fyller år i dagarna så de skulle ut och fira det. Så det var dom tre, Sandra, Emma och jag som lyxade till det med middag och ett glas vin mitt i veckan. Riktigt roligt! Sånna bra idéer hoppas jag att de kommer på fler gånger! :D

I morse var det lite mindre kul... var tvungen stiga upp tidigt och fara till tandläkaren! Jag hade iaf inga hål än och det var ju bra. Och med nya tandläkartaxerna blev det inte så dyrt heller. 230 kr eller nåt liknande. Överkomligt.

Jag känner att jag inte riktigt berättat klart om Stockholmsresan ännu, men det får bli en annan gång! För nu ska jag jobba. För er som har facebook så kan ni iaf kolla in mina bilder från resan i albumet jag lagt upp där.

Ha en bra dag, mina vänner!
Pia

Stockholm

Tjenare blogg-readers!

Undrar ni varför det varit så tyst från min sida? Jo, jag har följt med mamma och pappa ner till Stockholm och hälsat på Maya. Jag följde med som en överraskning och Maya blev verkligen PAFF när hon såg mig i dörröppningen! :D Hon kunde inte prata på säkert en halvtimme. Hehe, alltid kul att chocka någon!

Fredag:
05.24 - Mamma ringde och väckte mig
05.46 - jag steg upp - åt gröt, cyklade motionscykel och packade det sista
07.20 - Mamma o pappa kom äntligen till stan och plockade upp mig -->Stockholm
18.10 - Överraskade Maya hemma hos henne
18.20 - Bar upp grejer mm, sen for mamma o pappa till sitt hotell
20.06 - Tog Lidingöbanan till Mysinge, en restaurang med vedeldad pizza-mums!
23.30 - nån gång kom vi hem och  jag sov hos Maya o delade säng med henne.

Tusan!
Tänkte just ladda upp lite bilder, men det verkar inte funka så bra. Kan prova igen om en stund, kanske bara är på ett taskigt ställe just nu. Sitter ju i bilen på väg tillbaka till Skellefteå nu.

Lördag:
Jag och Maya sov läääänge, sen steg vi upp och städade lite innan mamma o pappa skulle komma. När de kom så for de + Maya iväg och hämtade en bäddsoffa som hon fått av Linda. Jag passade på att duscha under tiden för jag är ju ändå inte till så mycket hjälp just nu. Jag är mest i vägen! :P
Sen pysslade de på i lägenheten ett tag och efter det for vi och hälsade på Anita och Nino (moster+man) i deras nya hus i Stäket. Det var superfint! Och god mat bjöd de på också.
När vi varit där blev det en snabbis förbi IKEA där Maya skjutsade runt mig i rullstol. Riktigt skönt faktiskt, för jag hade aldrig orkat gå där. Jag köpte förvaringslådor, en sjalupphängare, ett fat och en korkskruv. Riktigt billigt alltså!
Maya fick en jättefin lampa i inflyttningspresent av mamma och pappa.
Vi var tillbaka i lägenheten vid sju. Snyggade till oss och vilade lite och sen for vi till hotellet och hälsade på i mamma o pappas rum. Efter det blev det taxi in till söder där vi åt på en restaurang som hette Greken på hörnet och hade supergod grekisk mat! Mums! En sen men trevlig middag. Efter middagen blev det att åka hem och sova. Men då var klockan redan mycket.

Nu ska jag låta datorn vila en stund... har tydigen bara 34 min batteri kvar. Men jag kan berätta om söndag-måndag senare!

Kram kram, Pia

Klipp och färg (fast tvärtom?)

Hej!

Idag har jag varit hos frissan. Klippt och färgat håret så nu är jag höstfräsch och redo att vistas ute bland folk igen (snart iaf!). Håret är mörkt, nästan svart med en lite lila ton i det. Hon sparade lite av mitt ljusa hår uppe i spretet så sen när hon la den lila/vinröda på så blir det lite mer effekt där. Det kommer nog mest att synas i vissa ljus. Frisyren är ganska samma som sist, men vi klippte inte lika kort den här gången. Jag är väldigt nöjd själv, speciellt med att vara mörk igen. Så härligt! Och dessutom är håret mycket glansigare nu. Bra jobbat, Malin! :)

Det är ju helt värdekasst att försöka fota sig själv, men jag vill ju visa håret - så håll till godo!
Här är mitt nya hår...



Efter jag klippt mig så åt jag lunch med mamma uppe på Rinkside. Najs! Såg lite hockeysnubbar, men jag har ingen aning om vilka för jag är inte så insatt i hockeyn...  Tack för lunchen, mamma!

Sen blev det jobb några timmar. Jag skull egentligen bara jobba en timme iom att jag jobbade så länge igår. Men sen så kom Fern dit och jag hjälpte henne med några saker. Så innan jag gick hem så hade jag varit där i tre timmar! Men då får jag väl jobba några färre nästa vecka i stället.

Glömde säga att Lisa och Malte var förbi och hälsade på mig igår. Det uppskattades väldigt mycket!
De kom förbi på jobbet just när jag var på väg att äta lunch. Och det var nog bra för annars hade jag nog inte lyckats ta nån rast. Och så trevligt att träffa lite folk! :)


Nu ska jag stöka på lite i lägenheten. Försöka vika ihop lite kläder som jag tvättade igår och plocka undan lite.

God kväll!
Pia

funderingar på hår

Hej!

Igår när jag hade jobbat så tog min mamma med mig ut på shoppingrunda på stan. Riktigt trevligt! Vi var där i ca 2 timmar (inklusive fikapaus på Wayne's). Sen när jag kom hem var jag helt död och låg bara i soffan och stirrade på teven resten av kvällen.

Jag lyckades iaf handla lite grejer. Ett par utsvängda jeans (gillar att dom är tillbaka igen), en petrolfärgad stickad polotröja (likadan som den orangea på headern), en petrolfärgad tröja/klänning på bikbok, två st klänningar på gina (en svart och en mörkt rödorange) och en mascara. Ganska nöjd med mina inköp är jag.

Idag har jag jobbat jättelänge. Hade tänkt sluta vid tre, men väntade på att Stefan skulle ringa mig så att jag kunde skriva ut fakturorna. Han ringde halvtre, sen for jag och köpte papper och frimärken och skrev ut allt... och innan det var klart var kl fem. Men det känns bra att det är gjort, även om jag är väldigt trött nu. Då kan Zandra börja vika papper och lägga i kuvert imorgon på dagen. Det blir perfekt! Och så är det äntligen bortgjort!

Själv så ska jag ner på stan och klippa och färga håret imorgon på förmiddagen. Ojojoj! Vad ska jag göra?
Jag vet att jag vill bli mycket mörkare i håret. Behöver färg! Men sen är jag sugen på att kanske ha lite rött i det också... vi får se! Malin brukar ju ha bra idéer. Sen vill jag nog inte klippa lika kort som jag gjorde sist. Kanske bara snygga till lite? Nån som har några idéer? Ska iaf bli kul. Speciellt färgningen längtar jag efter. Gillar inte färgen som jag har nu.

Nä, nu ska jag avsluta det här inlägget.
Kram på er, mysproppar! :D
Pia


Så här mörkt färgade jag förra hösten...