Gott Nytt 2010!

Idag är det Nyårsafton.
Det innebär att det i natt startar ett nytt år med nya möjligheter.

2008 var ett riktigt bottenår för mig. Det sämsta i hela mitt liv hittills. På nyårsafton för ett år sedan bestämde jag mig därför för att jobba på att 2009 skulle bli bättre än 2008. Att jag skulle göra saker jag blir lycklig av. Det var mitt nyårslöfte till mig själv. Eftersom 2009 nu verkligen går mot sitt slut så måste det ju vara ok att berätta det?

2009 har iaf i mycket varit ett bättre år. Det har inte varit det bästa i mitt liv, men det har varit flera tusen ggr bättre än vad 2008 var.

Några höjdpunkter var:

NEW YORK! Självklart! Som jag längtat tillbaka till denna stad. Att dessutom ta simonsonlärarcertifikatet var enormt!

Fotokursen - att lära mig mer om hur jag kan hantera min kamera och att få fördjupa sig i ett nytt intresse. Kul!

Att kunna börja om att dansa. Så härligt! Även om knät inte är helt 100 fortfarande så börjar jag lita mer och mer på det och tanken är att jag ska försöka utmana det ännu mera!

Undervisning. Att undervisa i Simonson är verkligen roligt. Att ha fått chansen att gästa både Dansväxthuset och Svenska Balettskolan känns toppen!

Och så är jag så klart tacksam över att ha kvar mina fina vänner och min familj. Att spendera tid med er är alltid värdefullt. Synd att det ibland går lite långt mellan gångerna. Men så går det då alla har fullt upp i sina liv!

Mary - att du kom till New York var såå roligt och jag längtar tills vi ses igen!
Ninnie - så underbart vi hade det i NY! Vi måste göra om det i sommar! Kram

Alla nya vänner och fina människor jag mött i år. Både i Turkiet, USA och Sverige.

Fina bäbisar som fötts i år. Lilla Svante och Hilda. Vilka sötnosar! Välkomna!


Nu är det dags för mig att hoppa in i duschen och göra mig klar för kvällens firande. I år ska vi vara i Ursviken i Roger och Linneas nya hus. Jag, Matte, Jimmy, Kajsa, Mike och Pontus åker dit. Matte o Roger har planerat och varit och handlat på förmiddagen. De står nog och lagar mat för fullt nu. Härligt!

Här är några favoritbilder från en favorittid det här året:


GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR JAG ER MINA FINA VÄNNER!
Jag hoppas och tror att vi tillsammans kan göra detta till ett ännu bättre  år än 2009. Så härligt det är med nystarter, eller hur?

Vad är era planer och löften inför 2010?

Många kramar och mycket kärlek till er alla!
Pia


En familjedag



Idag har jag bara jobbat några få timmar. Jag har i stället spenderat mesta tiden med familjen.

Jag och Maya hade bokat fotostudion och var där och fotade i tre timmar, vilket resulterade i mängder av bilder på henne och även några på mig. En av dom på mig ser ni ovan. Jag ska visa lite fler favoriter senare, men är extremt trött nu...

Efter fotostudion så blev det lite av dom där jobbtimmarna och sedan samlades vi i familjen för att se genrepet av årets Lövångersrevy. Jag, Mattias, Maya, Simon, mamma och pappa. Riktigt trevligt! Och årets revy var toppenrolig! Tyckte den var mkt bättre än förra året. Ett nytt inslag är lite magi som jag uppskattade :)

Maya följde med hem till oss efter revyn och vi såg The Holiday och åt chips och dip. En inplanerad aktivitet under "jullovet". Så nu börjar vi ha betat av en hel del av måste-göra-grejerna. Nice!

Världens sötaste lilla Maya-gris!


Som sagt - jag ska visa några fler bilder sen. Har flera fina porträtt på Mayo t ex (där hon inte är lika grisig :P)


Godnatt och sov gott!
Pia

Familjen Wikström-Meneviş

Här är några bilder på fina familjen:



Hoppas det var ok att lägga upp dom! Men dom är ju så fina att jag var tvungen att dela med mig.

kram på er!
Pia

Isn't she adorable?


Lilla Hilda Elif och stolt tant Pia :)

Nu drar vi igång!



Har precis hämtat lillasyster och öppnat våra första Bacardi Breezers. Ikväll är det fest och vi ska ut och dansa på Station 8. Hoppas vi ses där! :D

Pepp pepp!
/Pia Party och Maya Mingel

Vi vill önska er en...




Sådärja!
Nu är det färdigsprunget på stan. Jag gjorde det sista springet alldeles nyss. Och nog hade jag kanske kunnat köpa fler julklappar och kanske tittat ut en juldagsklänning som present från mormor. Men samtidigt var det skönt att inte vara på stan ända fram till stängning. Det var förvånansvärt mycket folk på stan så här dan före dopparedan.

Nu blir det att äta middag och sen åka iväg till Byske för att träffa Erika med familj. Hela Erikas familj. Pojkvän Bahadir, dotter Hilda Elif, mamma Louise och pappa Anders, Bahadirs mamma, erikas bror med flickvän och dotter... hohoho! :) Men jag längtar verkligen efter att träffa både Erika och lilla Hilda, som för övrigt är det sötaste som finns om man får tro de bilder jag sett! :)

Och sen hämta Maya i Båtvik och kanske hinna träffa min familj. Och så skjutsa hem Maysan till Simon. Och efter det, sätta oss ner jag o Matte och slå in alla julklappar, rimma och äta brieost. Kanske en liten glögg också.

Tror det kommer att bli en så kallad uppesitterkväll här. Men jag hoppas att vi ändå tar oss i säng i hyffsat god tid eftersom det sedan är dags att stiga upp tidigt och åka till Fällfors på julaftonsmorgon.

Efter att vi kollat paket i strumpan först förstås! :)


GOD JUL!!!

The stress...

Usch, vad stressad jag är nu!

Jag hinner inte med allt som ska göras på jobbet. Jag hinner inte med allt som ska göras hemma inför jul. Detta resulterar i en otrolig stress + samtidig förlamning. Jag är dessutom otroligt grinig och tjurig. Inte kul!

Därför har jag inte heller kännt mig särskilt peppad på att blogga. Jag har märkt en tendens hos andra bloggare att oftast uppdatera då det är något de vill klaga över eller när det är jobbiga saker på g. Jag är tvärtom! Jag bloggar helst om roliga saker då jag känner mig glad och positiv! Det glider så klart in ett o annat lite mer deppigt inlägg även här, men inte är det då man är mest sugen på att skriva!

Jag har iaf börjat dagen med lite tomtegröt och Mamma Mia. En film i toppklass. Vet inte huuur många ggr jag sett den nu, men den blir aldrig sämre.

Sen har jag tränat lite i vardagsrummet och degat framför datorn. Nu börjar det vara dags att fräscha till sig lite och sedan försöka jobba några timmar så att man får det bortgjort. Jobbjobb allstå. Sen borde det även ägnas lite tid åt hemmajobb.

Imorgon har vi julfest med jobbet. Jag hoppas på att det ska bli en riktigt trevlig kväll. Vi är 30 st anmälda så det blir ett ganska stort firande. Själv kan jag tycka att söndag just före jul inte är den bästa tidpunkten att lägga en julfest, men det får väl gå det med! Får försöka peppa till mig till imorgon. Känns iaf riktigt roligt att så många kommer!

En bild från förra helgen då jag åkte till Båtvik..


Kramar,
Pia

Grattis morfar 90 år!

Hej!

Idag har vi varit och uppvaktat morfar som fyller 90 år idag.

Grattis morfar John Carlsson!


Systrarna ABC hjälptes åt i köket, hälsade välkomna och svarade i telefonen.
Medans vi var där så var mamma, pappa, Anita, Barbro, Gunder, Tommy, Karin,mormor och morfar där samtidigt. Mormor och morfar såg rätt trötta ut efter en dag full med telefonsamtal och fikafrämmande.

Tänkte lägga in nån fler bild, men det verkar ha segat ihop sig alldeles.
Men viktigast var ju ändå en bild på moffa! :)

Ikväll har nissarna ledigt i verkstan. Igår var de nämligen uppe och jobbade till nästan halvett. Och då blev det lite svårt för oss att sova också. När det hamras och spikas osv i köket... ;)

Tack och godnatt!
kram,
Pia

Nissarnas verkstad

Hej!

Ikväll har dom små tomtenissarna jobbat flitigt i verkstan. Flera julklappar är nu på g inför julafton.
En liten nisse kunde inte ens hålla sig utan var tvungen att ringa till Maya och skvallra om att dom börjat producera lite julklappar till Båtvikslasset.

Visst är det mysigt och spännande med jul?



Vad kan det finnas i paketet, Maya? ;)

kram o gonatt!
Pia


Lucia

Hej!

Idag har jag o Matte varit till Båtvik.

Jag och pappa gick ut på en dryg timmes långpromenad. Genom skog, över is, längs stränder... inga vägar eller eljusspår här inte! Måste säga att det är riktigt bra träning med "terrängpromenad". Riktigt härligt var det. Tog en hel del bilder också. 

En favorit:


Sen åt vi lunch och drack kaffe och tårta.

Jag, mamma o pappa åkte iväg till Byagården för att titta på Luciatåget. Och oj, så söta dom var! Många lite yngre i tåget som absolut var mest underhållande enligt min mening. De äldre var så klart duktiga, men dom små så charmiga!

Titta bara på den här söta tomten! (hon var bara bäst!)


Det är Astrid, för er som inte ser det :)


Nu ska jag gå o lägga mig!

Godnatt!
Pia

Dagens favoriter

Hej!

Idag har jag promenerat ner på stan för att träffa Jessica och kika lite på julklappar. Hade så klart med mig kameran och tog några bilder...

Vacker blomma bland all frost. Dagens absoluta favorit.



Dagens självporträtt. Just innan jag gick hemifrån med solen rakt från sidan.

Soluppgång mellan husen:



Samt två bilder på när vi fikade:
         

Nu ska jag surfa runt lite.

Fortsatt trevlig helg!
Love, Pia

Helg

Ja, nu är det helg!

Så skönt det är. Men inte kan jag slappna av idag ändå. Oroar mig över pengar, stressar över jobb... inte alls kul! Får försöka slappna av och vila lite ändå. Halvett ska jag träffa Jessica för lite julklappshandling. För min del blir det nog mest att titta och fundera ut vad man kan köpa. Men måste nog ordna upp ekonomin lite bättre innan jag börjar handla något.

Igårkväll så hade vi tvättid. Det blev några maskiner tvättat men absolut inte all tvätt. Vi var så trötta!
Vi såg filmen "Nine" som var helt ok, men inte superrolig. Man kan ju lätt förvänta sig att tecknat ska vara roligt. Det här var väl mer an action. Men det var en rätt mysig film ändå.

Här hittar ni en trailer
:
http://www.youtube.com/watch?v=OnoJecu9e7c


Nu ska jag duscha, göra mig i ordning och äta lite risgrynsgröt. Och sen promenera ner mot stan med kameran i högsta hugg så får vi se om jag kan bjuda på några fina bilder senare.

Trevlig helg alla underbara människor!

/Pia

Sådär ja!

Nu har jag då pysslat lite till med designen... blev ju för tokigt igårkväll då jag lämnade den bara som det var.

Jag är nöjd med headern, men hur det blir med dom små nissarna i bakgrunden har jag inte riktigt bestämt än... de får väl hänga med ett tag tills jag kommit på vad jag annars skulle göra där! Vilken färg eller mönster det skulle bli. Har testat några olika men ingen känns riktigt klockren. Tomtarna kan funka ett tag, men det blir lite grötigt kan jag tycka (fniss).

Några andra förslag?

Vad tycker ni om denna nya design?

/Pia som just ska köra min andra sväng till Ursviken eftersom Matte inte var redo att åka hem förra gången och jag råkat lova en elev att skjutsa hem henne eftersom jag ändå skulle dit o hämta M efter hockeyn... plus att bussen som skulle gå kl 23 aldrig dök upp. Så nu blir det att vända tillbaka o plocka upp M:et ändå/igen/i alla fall. Vilken tur somliga har! :D

Infogar en liten bild på hur våran (och grannen under oss) balkong ser ut. Ganska adventsmysigt om jag får säga det själv...

designen

Hej!

Min design är under uppbyggnad... påbörjade lite tester igår, men både jag o datorn blev trötta. Så det kommer snart att dyka upp en julig, men ändå fin, blogg! Ha lite tålamod bara... ;)

Pia

Adventsmys

Hej!

Tänk så mysigt det kan bli i adventstider. Just nu sitter jag på min nya favoritplats: vid köksbordet. Det blir så mysigt då man tänder ljusen i adventsljusstaken, två värmeljus och adventsstjärna och elljusstaken i fönstret. MYS! :)


Den här bilden är från igår morse då jag åt frukost. Mysigt då med. Men nästan snäppet bättre nu då det är mörkare ute...

Jag är jättetrött och har inte alls tänkt internetta länge före det är dags för boken-i-sängen, möjligen fördröjt av boken-i-badet, men jag vet inte om jag orkar ta ett bad. Det skulle vara skönt för min trötta kropp, men jag är inte helt säker på att jag kan hålla mig vaken! :)

Ikväll har jag undervisat Dansväxthuset för sista gången. Det är riktigt kul att få vara där! Både roligt eftersom tjejerna är så engagerade och intresserade, men även riktigt härlig lokal. Jag håller tummarna för att få komma tillbaka o gästa några fler gånger efter jul... men ingen vet ju ens vad som händer med DVH då än. Allt hänger ju på pengar, pengar, pengar... :S
Men jag hoppas att dom får massor av pengar och att dom verkligen vill att jag ska komma o undervisa (och ingen annan av alla duktiga, kompetenta lärare som finns här i stan). Det blir ju isf också bara lite gästspel. De har ju sina fasta Karolinor redan :).

På tal om pengar (nästan som en svordom i mina öron) så ringde min bankman Victor till mig idag. Han sa att kontoret i Stockholm hade kontaktat honom ang att jag kanske blivit utsatt för kortbedrägeri. Det är nämligen draget närmare 3000 kr från mitt kort på Macy's. Och han tänkte att jag kanske handlat där... men det var i slutet på November!! Och då var jag ju alldeles här i stan, sverige. Inte i nåt härligt New York... så då verkar det väl vara så som stockholmskontoret trodde. Mitt kort är iaf spärrat nu, men jag undrar vad som händer med pengarna? Förstår inte varför det här ska drabba mig samma månad som fortkörningsböter, julklappsinköp, dyra räkningar mm mm... visst är det typiskt?

 (lite otypiskt mig med en sådan bild, men det kändes lite så just nu...)

Har det hänt nåt kul då?
Fyllde ju år i måndags men det har jag redan bloggat om. Igår var det jobb och jobb... dagtid och kvällsundervisning. Idag också jobb+jobb. Imorgon? Jobb från arla morgon till sent på kvällen.. Men sen blir det fredag (som ett halleluja i mina öron) och helg och då ska det bara vilas! Och bakas en tårta... :)

Hoppas ni haft en bra dag!

Kramar, Pia

Två till adventsmysbilder:

It's my birthday :)

Hej!

Idag fyller jag år! Grattis till mig! :D

Började med skönsång från Mattias och pepparkakor och varm choklad på sängen i morse.


Sen fortsatte det så klart med jobb eftersom det trots allt är måndag. Men jag blev iaf bjuden på köttfärspaj till lunch av Mattias. Och sen packade jag med lite jobb och gick hem strax efter tre och jobbade hemifrån en skön fåtölj ett tag ist. Funkade minst lika bra!

Sen blev det att småstäda lite (typ dammtorka, torka bänkar o lite sånt), duka och plocka fram fika. Mamma, pappa och mormor kom hit och firade mig. Av mormor fick jag en slant, ett hembakt bröd och egenplockade hallon. Av mamma, pappa, karin, tommy, matte och farmor fick jag ett nytt objektiv till kameran. Åh, så kul! Det var ju det enda jag verkligen, verkligen önskade mig! Eller... alla andra saker jag fått är superfina, men det här önskade jag mig verkligen. Förstår ni hur jag menar? :)
(För er som undrar så är det ett fast objektiv Nikon Nikkor AF 50/1.8D.)

Bjöd på pepparkakor, lakritsknäck och specialtårtan vi kämpat med:

Vit chokladmoussetårta med mynta och saffran

         
(Bilderna är tagna med nya objektivet)

1 tårta Ingredienser

300 g

mandelmassa

1 st

ägg

2 st

äggvitor

2 msk

kakao

Fyllning

3 dl

vispgrädde

200 g

choklad, vit

2 st

äggulor

2 msk

mynta, färsk, hackad

0,5 st

saffran

Garnering

färsk mynta, 5 passionsfrukter

Tillagning

En läcker påsktårta som kan ligga färdig i frysen.

1. Sätt ugnen på 175°. Riv mandelmassan och rör ner ägg, äggvita och kakao.
2. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter.
3. Grädda kakan i nedre delen av ugnen ca 20 minuter.
Låt kakan kallna.
4. Fyllning: Vispa grädden men inte alltför hårt. Smält chokladen på svag värme i vattenbad så att den precis bara smälter. Vispa ner äggulorna en i taget i chokladen. Tillsätt lite av den vispade grädden och rör ut till en jämn smet. Rör ner eventuellt mynta och saffran. Vänd sist ner chokladsmeten i resten av grädden.
5. Bred ut smeten över kakan i formen. Täck med plastfilm och frys minst 3 timmar. Låt tårtan stå framme minst ca 30 minuter före serveringen. Garnera med mynta och halverade passionsfrukter.



Här är några fler bilder tagna med nya objektivet (måste öva lite mer + kanske fota i lite bättre belysning):


På det hela taget en riktigt bra födelsedag!
Tack för alla gratulationer!

Just ja!

Födelsedagssånger:
Mest trötta - Mattias kl 7
Mest oplanerade - Maya på Arlanda
Tystast - Mamma viskandes från jobbet
Gulligast - Sandra, Anja och Astrid
Mest engagerade - Sofie som klämde i som bara den!

Alltid lika roligt då folk sjunger för en!
Hoppas jag inte glömde nån sång?

kram på er alla!
Pia, 28 år


Glöggpartyt

Hej!

Igår var det alltså glöggparty.
Vi städade klart lägenheten på dagen, fixade med snacks och ställde fram glögg. Första gästerna dök upp ca 19.20 och sen kom det fler o fler.

Vi testade årets Blossa 09 med clementinsmak... men sååå mkt clementin tycker jag nog inte att den smakade?
Och så testade vi Dufvenhööks vaniljglögg också. Den var lite stark och inte så vaniljig som man kunde tro. Mest på eftersmaken. Och så hade vi en vanlig vinglögg. Traditionell.

Alltid gott med glögg om än specialarna gärna fått smaka lite mer "special".

Vi hade en riktigt trevlig kväll. Tack alla som kom och glöggade (och firade) med oss!

Jag fick också några presenter. Det var ju absolut inte nödvändigt, men ändå roligt så klar! :)

Av Maya fick jag en make up store-ögonskugga som var petrolfärgad med guldglitter i. Mörkare än man kunde tro, men riktigt snygg.

Fick även en body mist från Gap som finns på Åhléns i Stockholm (inte i Skell). Jag var väldigt nyfiken på den och hade bestämt mig för att Sugar Snap borde passa mig i smaken. Och det gjorde den också! Luktade väldigt fräscht. Och lätt. Jag använder ju aldrig parfym eftersom jag tycker det luktar så starkt... så den här var perfekt!



Av Jessica o Emma + respektive fick jag en sporttopp. Turkos och skitsnygg. Den hade även några motiveringar...
1) Att den är turkos
2) Att nu då jag fått bröst så kan jag behöva en ordentlig sport-bh (+man kan aldrig ha för många)
3) Att den kanske kan motivera mig att gå till gymmet lite mer regelbundet

Haha, och det känns faktiskt som att jag blev peppad på att träna nu! Så det funkar nog! :)

Av Frida fick jag ett Skellefteå-spel som vi måste testa nån kväll. Ska bli spännande att se hur mycket (eller snarare lite?) man kan om sin stad!

Linnsan hade med sig ett tack-kort från Svantes dop - superfint! Samt en presentförpackning från apoteket med Olivas duschcreme, läppsyl och hudkräm. Perfekt då min duschcreme tagit slut, jag inte hittat åt några läppsyl från förra vintern (dessutom är det här glansigt) och då risken för att man blir torr och behöver smörja sig är rätt överhängande nu då kylan tränger sig på. Blir perfekt!

Så jag har fått jättefina presenter, trots att själva närvaron på glöggpartyt är present nog! :)

Själva glöggpartyt var riktigt trevligt och vi hann med en hel del gamla favoriter i låt- och musikvideoväg. Sen drog vi vidare till Station8 några av oss, men det var något av en besvikelse eftersom det var toklite folk ute. Dessutom var det ingen man kände. Men i gengäld spelade de bättre musik så jag o Maya shejkade loss lite på dansgolvet iaf. Det var trevligt.

Här är några bilder:

 Mysigt ute på balkongen
 Party People
 Sminkbordsfix

Nu håller jag på att baka en spännande tårta inför morgondagen då mamma o pappa kommer hit och firar lite. Jag hoppas verkligen att den blir så smarrig som den har potential att bli. I så fall ska jag lägga upp receptet imorgon!

Tillbaka till tårtan!

Kram, Pia

Åh, vad kul! / Neeeej, så dumt!

Hej!

Idag är det äntligen dags för Glöggparty. Så himla roligt!
Glögg och ingredienser till tilltugg har inhandlats. Glöggmuggar och panna har hämtats på mammas jobb. Balkong och fönster har adventspyntats. Toalett och badkar är skurade. Nu är det bara kvar att dammsuga, torka golv, laga tilltugg och piffa till det sista. Härligt!

Jag ser fram emot kvällen och längtar tills kl är sju! :)
Igår när jag kom hem från jobbet var jag alldeles överpepp!

Idag däremot är jag lite mer låg...
För vet ni vad jag klantat till det och (miss)lyckats med?!
Jag har GLÖMT att hämta ut min juldagsbiljett!
Hur är det möjligt? Jag bokade samma dag som de släpptes och den skulle hämtas ut senast igår. Planen var för det första att inte vänta till sista dan med att hämta den. Men nånstans från att jag bokade tills att jag skulle somna igår så försvann denna biljett helt ur mitt minne. Kom på det precis då jag skulle lägga huvudet på kudden igår... och så ARG jag är på mig själv! Och DEPPAD för jag har ju redan börjat peppa, längta och se fram emot juldagen?

Så om NÅGON av er som läser min blogg hör talas om någon som kanske har en biljett över så tänk då gärna på mig och säg att jag vill köpa den!

Usch, nu ska det här liksom ligga och trycka på partystämningen som ett litet åskmoln. Typiskt!

Jaja, bara att försöka förtränga det ikväll. Men dumt var det.


Maya och jag förra juldagen då jag hade feber och funderade på att sälja MIN biljett. I år skulle jag ha revansch, eftersom förra årets inte blev nån höjdare eftersom jag var så sjuk. Jag har förresten en lila klänning utan axelband på mig... även om jag på bilden ser väldigt naken ut.

Men nu peppar vi inför kvällen och glöggpartajj!

kramar,
Pia

Torsdag 3/12

Hej!

Oj, jag måste erkänna att jag inte känner mig helt 100. Somnade efter middagen och vaknade för en stund sen. Känner mig lite så där feberhängig. Men det får helt enkelt lov att vänta! Ingen som ska bli sjuk här inte!

Däremot så har vi skjutit upp handlingen till imorgon. Det blev lite ont om tid att hinna upp o storhandla före hockeyn... den där ****** hockeyn! Men men... vet ju att Matte verkligen är intresserad så jag ska väl inte säga så mkt. Förutom - måste det var hockey so ofta?

Igår så klippte jag håret:


Inte riktigt några toppenbilder, men ni får ju en idé iaf. Jag har mest klippt topparna och luggen och sen lockade hon håret. Så jag vet egentligen knappt själv hur det ser ut än. Men det är fortfarande på utväxt. Får se hur länge den trenden håller i sig.

Nu på vintern är det jättevackert då solen går ner:


Häromdan när det nyss snöat så vackert tog jag massvis med bilder! Ska visa några senare.

Kram på er!
Pia

Glöggpartajj

Först vill jag börja säga att jag verkligen är peppad inför GLÖGGPARTYT på lördag. Jag gillar verkligen glögg och speciellt på mitt glöggparty som jag har varje år. Vi har börjat förbereda lite, men har mycket kvar att göra också. Vi har t ex bakat knäck med specialsmak... skickat ut inbjudningar... lite adventspynt... hmm, och sen så har vi kvar att städa, handla och göra snacks. Glögginköpen är också färdiga.

De som anmält sig till partyt är:
Jag och Matte
Maya och Simon
Jessica och David
Petter och Lisa
Linn, Joel, Emma

Sen så pratade Frida om att hon skulle komma, men jag vet inte helt säkert?
Får se om det är fler som hör av sig under kvällen kanske. Men även om vi inte blir fler så kommer det att bli alldeles tillräckligt och supermysigt i alla fall! Glögg, snacks och fina vänner. Kan väl inte bli annat än toppen?

Tanken är iaf att jag o Matte ska åka och handla inför partyt imorgon och då är det ju bra att ha en uppfattning om hur många man blir :) Men annars räcker det så långt det gör!

Nu blev det som lite svamligt känner jag...
Egentligen ville jag bara skriva att jag är peppad inför lördag!!

Vi ses!

Kram, Pia

Några bilder från tidigare år:
2008:


2007:


2006:


2005:


2004:


Sen har ju glöggpartyt existerat ännu längre än så, men det var FÖRE jag hade en digitalkamera!!!


Pepp Pepp!
Vi ses på lördag!

/Pia