AUDITION!

Idag har jag o Jessica hållit i en audition till sommarteatern. Det var superkul! Verklige jätte-jätteroligt! Det är ju inte utan att man är lite stolt över sig själv heller. Vi var ju superfröknar, båda två! :)
Och eleverna var också jätteduktiga. Blev svårt att välja ut the final eight... Men efter en dryg timmas överläggning så var även detta gjort.

Så här såg upplägget ut:
1) Uppvärmningsövning (Jessica)
2) Rygg- och pliéövning (Pia)
3) Fotövning m swing/golvdel (J)
4) Stretch (P)
5) Improvisation (J)
6) Diagonal m flöde (P)
7) Hoppdiagonal (J)
8) Danskombination (P+J)

Norran var där och det ska bli ett reportage på fredag. Superkul!
Alltid ett plus när det är med dans i tidningen. Ni får hålla utkik efter mig, Jessica eller barn som dansar. Självkalrt hoppas jag ju på att det är jag som är med på bild... hehe... men allt är ju bra!

Var iaf en toppenkväll. Vi kände oss grymt bra! Hehe (om inte detta redan framgått)

Jag har även hunnit boka upp mig som barnvakt till Moa på påsklovet. Tjohooo! Det ser jag fram emot. Det blir ju verkligen att testa på hur det är med en bäbis. Inte bara hålla i henne när hon är glad o snäll. Utan det blir en heldag då! Spännande! Men jag ska testa nån timme innan dess också. Och så måste jag så klart hälsa på där snart!

Har även varit på rehab idag. Det kändes bättre den här gången. Fick lära mig tre nya övningar, så nu har jag totalt 7 st på mitt program. På fredag får jag lära mig dom sista tre och då är det fullt på papperet! Har ju iaf en morot som jag tänker på när jag är där o kör övningar (faktiskt inte det roligaste man gör). Men vilken morot sen!
SNART ska jag berätta om vad det är. Men först vill jag veta att det verkligen, verkligen blir av!!

Nu är det dags att sova.

Puss o kram!
Pia


image667


Kommentarer
Postat av: Johanna

Vad kul! Då måste jag hålla utkik i tidningen img!

Postat av: Frida

Fan vad du är modig! Skulle aldrig vågat sitta banvakt en hel dag innan jag själv fick barn. Men så är jag ju onödigt feg också :) Blir säkert mysigt och kul! Då kan ni ju hälsa på oss, eller vi er.
Kom just på att jag ju såg ditt sms om teater imorgon osv... Tveksam om jag hakar på, men jag ska fundera på saken. Hör av mig strax om inte Lilleman vaknar.

Hoppas vi kan ses snart!
Kram!

2008-02-28 @ 20:12:06
Postat av: Ido

Vad mysigt att vara barnvakt, kommer ju gå finfint:) Du får ringa mig, jag är barnvaktsspecialist efter all övning på Gurra ;P
Ååh jag är så nyfiken på vad det är du har på gång. Verkar skoj så jag hoppas också verkligen att det blir av :) Kramen!

2008-02-28 @ 21:00:54
URL: http://idos.blogg.se

Lämna en kommentar till mig här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Alla kommentarer är välkomna. Vad tyckte du om mitt inlägg?:

Trackback