Lite solsken

Hej!

Idag har det varit lite sol igen. Steg upp vid tio, solade litegrann, åt lunch, duschade o fräschade till mig och sen var det dags för arbetsintervju! Det var faktiskt ganska jobbigt. Den mest seriösa arbetsintervju jag nånsin varit på. Den tog 50 minuter och det var rätt många kniviga frågor. Jag gjorde mitt bästa för att skryta upp mig själv... vi får väl se hur det går! Tydligen var det ju rätt många bra som sökt tjänsten så jag vågar inte hoppas på alltför mycket. Men jag tycker själv att jag borde passa bra på det jobbet. Håll tummarna!!

Så fort intervjun var klar så åkte jag o Maya in till Byske där vi mötte upp Erika, Emma och Sofie och lunchade på Byscaya. Jag åt en brie/salami-macka och den var väldigt god. Najs najs!
Sen gick vi en liten runda på campingen och kollade in Matekan samt servicehuset för de som var lite toalettnödiga. Efter det var tanken att vi skulle gå ner och pressa på stranden, men det blåste verkligen kallt! I stället så blev det en liten promenad och i slutändan så hamnade jag, Maya o Erret på gräsmattan bredvid strandvillorna/parkeringen. Där var vi lite mer skyddade från havets kalla vindar så vi la oss ner på våra filtar/handdukar och snackade i en timme ungefär.

Efter vi hängt klart på havsbadet så åkte jag o Maya till Båtvik där vi tiggde till oss lite middag. Färskpotatis med köttgryta, egenodlade rädisor samt sallad fanns på menyn och det smakade helt underbart!

Nu är jag tillbaka i stan sen några timmar sen. Om det är fint väder imorgon blir det kanske att söka sig till någon trevlig badstrand utanför Byske. Sen på kvällen blir det skärgårdsbuffé på Lanternan och lite nostalgi på det. Vi kanske ses?

Avslutar med att lägga in en bild på mig själv från gräsmattesolningen idag.
Sov gott! /Pia


Kommentarer
Postat av: maya

Det var verkligen synd att det blåste så mkt. hade verkligen hoppats på få lite färg när jag för en gångs skull var ledig. Men icket. :-S

Postat av: Erika

Ja!!! Kom på Tisdag. Det blir bra. Längtar jag vill dock tillägga att jag inte är särskilt pepp på att gå på Liseberg efter den där olyckan.....Nu har jag förresten lagt upp två bilder på håret!

2008-07-18 @ 11:51:07
Postat av: pet

du är utmanad darling! kolla min blogg

2008-07-20 @ 12:16:13
URL: http://dobbido.paltkoma.se

Lämna en kommentar till mig här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Alla kommentarer är välkomna. Vad tyckte du om mitt inlägg?:

Trackback