Middag och utgång med Jess

Hej!

Igår var jag ut för första gången på länge. Väldigt länge!

Först så var jag hemma hos Jessica där vi gjorde sushi tillsammans, åt sushi och drack sangría (finns det något bättre?). Vi kollade på lite gamla foton från när vi gick i Umeå (kändes främmande och kul) och sen kom David hem med lite polare från jobbet. Då fick vi drinkar och sen bar det av ner på stan.

Station8!!
Ojoj, så länge sen sist. Först när vi kom in så spelade de bra musik och det hade inte hunnit bli så mycket folk på dansgolvet än så vi dansade faktiskt lite. Det var såååå roligt och det gick faktiskt ganska bra. Har ju redan lärt mig en massa tricks för att dansa med ett ont knä. Kul kul!

Men sen blev musiken sämre och jag orkar ju inte springa upp och ner för trapporna så då blev det lite mindre skoj. Träffade inte många som vi kände ute. Bara Pernilla och Joel, typ. Så vid halvtvå tog vi ut jackorna och for hem.

Men det var så roligt med en utekväll! Thanks, Jess!



Kommentarer
Postat av: Maya

Åh äntligen lite update! Det va på tiden..

Ser ut som ni hade det riktigt trevligt. :) Va mycket sushi ni lagade!

Jag frågade Simon om han hade träffat dig på S8, men det hade han inte så jag höll nästan på tro att det inte blev nån utgång för er. men nu märker jag ju att det blev det ändå. :)

Postat av: Julia

Har försökt kommentera här 3 ggr idag, får se om det går nu, har varit nåt fel på sidan har det stått. Iaf skulle jag skriva hur gott det såg ut med sushi=)



Grön basker kanske var att överdriva, det är den där gröna mössan med tillhörande vantar och halsduk från HM som du köpte i rosa och Linn i turkos. Men typ en basker=) Ja, var riktigt härligt att vara ute idag!



Längtar efter dig också!



2008-10-19 @ 17:03:57
URL: http://jooleeah.blogg.se/
Postat av: Julia

Just ja, skulle ju skriva hur fin du var i håret=)

2008-10-19 @ 17:04:34
URL: http://jooleeah.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hade jättekul igår, vad kan slå sangria, sushi och bra musik på dansgolvet?

2008-10-19 @ 21:10:28
URL: http://princessjessie.blogg.se/

Lämna en kommentar till mig här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Alla kommentarer är välkomna. Vad tyckte du om mitt inlägg?:

Trackback