Frysta bananer


BOOM!
Jag har vid det här laget provat göra två olika smoothies med mina frysta bananer. Går toppenbra! Smakar banan. Har ju haft även andra bär i, men det har varit en väldigt god banansmak. Mums!
Första bilden är från morgonen dagen efter infrysning. Andra bilden är en yoghurtvariant.

Ida och Erika - ja, visst är det ett bra tips! Bara att skynda sig in med dom i frysen då de börjar vara lite för bruna för att man ska gilla dom (eller inte tror man ska hinna äta dom innan de är dåliga). Och sen kan man ta fram då man vill. Perfekt!

Maya - det kan säkert försvinna en del bra vitaminer, men inte lika många som om man slänger dom i soporna ;) Dessutom har man ju även frysta blåbär och jordgubbar osv i den här tiden på året. Har även hört att typ alla näringsämnen försvinner då man micrar mat... Och jag tror också att färska råvaror och minimalt med tillsatser blir bästa maten. Men ibland måste man ju vara både praktisk och ekonomisk också. Och då är frusna bananer toppenfint!

Jag kommer absolut att frysa in fler bananer!

Ska även snart lägga upp lite bilder på Emma på fotosidan i bloggen. Håll utkik!


Kram,
Pia

Kommentarer

Lämna en kommentar till mig här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Alla kommentarer är välkomna. Vad tyckte du om mitt inlägg?:

Trackback